خواندهام اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی علیاصغر عزتیپاک 4.2 59 بیست سال و سه روز: شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.4 18 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.3 31 چگونه با هر کسی صحبت کنیم: صندوقچه راهکارها شهلا ارژنگ 4.1 9 زیتون سرخ (خاطرات ناهید یوسفیان) سید قاسم یاحسینی 3.5 11 ارتداد وحید یامین پور 3.7 150 ستاره های کوکب: زندگینامه داستانی کوکب اسکندری مادر شهیدان حسن، علی، رضا مظفر و جانباز حسین مظفر راضیه تجار 4.1 4 آخرین دختر، سرگذشت من از اسارت و مبارزه با خلافت اسلامی (داعش) نادیا مراد 4.2 11 اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.3 50 عارفانه گروه نویسندگان 4.6 42 شهید علم: دانشمند شهید دکتر مجید شهریاری در آینه خاطرات حسین مروتی 3.8 5 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 123 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 89 تولد در توکیو: خاطرات اتسوکو هوشینو حامد علی بیگی 4.0 29 خانم کارکوب: روایت زندگی مادر شهیدان جمال و فریدون و منصور کارکوب زاده رضیه غبیشی 4.5 5 پسرک، موش کور، روباه و اسب کاوان بشیری 4.2 181 دیالمه محمدمهدی خالقی 3.8 7 اینک شوکران: منوچهر مدق به روایت همسر شهید مریم برادران حقیر 4.5 39 ضد فاضل نظری 4.2 42 بانوی آبی ها: زندگینامه ی داستانی خلبان شهلا ده بزرگی راضیه تجار 4.5 7