خواندهام افسانه های مردم مصر راجرلنسلین گرین 5.0 0 دایره المعارف شگفتی های جانوران: پاسخ به 200 پرسش درباره ی زندگی جانوران اریک ماتیوه 5.0 0 دایره المعارف من درباره ی جانوران پنلوپ آرلون 3.0 0 دایره المعارف طبیعت آن بوئن 3.0 0 دایره المعارف جنگل ماری رنه پیمون 4.5 1 دایره المعارف علوم پاسکال شوول 4.2 1 مخترعان و ایده های داغ داغ مایک گلداسمیت 4.0 1 علم در یونان: تاریخ علم برای نوجوانان کتلین گی 3.5 0 دانش نامه ی تمدن های جهان باستان کی.ام. سانتون 4.3 1 داستانهای شکسپیر ویلیام شکسپیر 4.3 0 دانشنامه مصور پستانداران استیو پارکر 2.0 0 می دانی چرا صابون حباب می سازد؟ و پرسش های دیگر درباره ی علوم باربارا تیلور 3.0 0 طلسم موکاتاگارا توسکا منتن 2.8 1 شیطونک سرزمین اعداد: برای بچه هایی که ریاضی را دوست ندارند هانس ماگنوس انزنسبرگر 1.8 2 فیزیک لعنتی: آلیس در سرزمین علوم کارلو فرابتی 4.3 4 زیست بوم ها (اکوسیستم ها) با همراهی پروفسور ماکس آکسیوم آگنیژ بیسکاپ 2.0 1 من و داداش رباتم کریس گرابنستاین 4.1 3 انرژی های مرگبار نیک آرنولد 4.3 1 چه کسی مرا شاهزاده کرد پلوتوس 4.0 1 دو تا خفن مک بارنت 4.3 15