خواهم خواند در همسایگی مترجم: گفتوگو با سروشحبیبی دربارهی زندگی و ترجمههایش نیلوفر دهنی 3.0 1 مردن کار سختی است خالد خلیفه 3.5 2 گنجور: قدرت بینهایت کوچکها مهدی سلیمانیه 0.0 0 انتقام دیونوسوس ، دفتر اول : یک مقدمه انتقادی محمد رضایی راد 5.0 1 پسا فاجعه (خشونت و بازساختن خود) سوزان جی برایسون 3.5 2 مکالمه گرایی: میخاییل باختین و جهانش مایکل هولکوییست 0.0 1 سعادت زناشویی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.7 20 یادداشت های جنایت و مکافات شاپور عظیمی 0.0 0 فلسفه غرب و ترجمه (گزیئه مقالات همایش فلسفه غرب و ترجمه) امیرحسین خداپرست 0.0 0 ابداع مورل خورخه لوئیس بورخس 3.8 10 فابیان اریش کستنر 4.0 2 نظریه رهایی کریستوف منکه 0.0 0 کتابپژوهی؛ پژوهشهایی در زمینهی کتاب و نقد کتاب محمد اسفندیاری 3.7 1 پژوهش روایی در علوم تربیتی جین کلندینین 5.0 2 دانش نامه نظریه روایت راتلج ماری-لور رایان 0.0 0 استونر جان ویلیامز 4.3 6 من آدم کشته ام (داستان های کوتاه از نویسندگان روس) لیودمیلا اولیتسکایا 0.0 0 شبح الکساندر ولف گایتو گازدانف 4.0 4 گذار از جهان اسطوره به فلسفه محمد ضمیران 3.5 1 حکومت نظامی (شهربندان) آلبر کامو 3.6 6