خواهم خواند بازی بخت: چگونه بختانگی بر زندگی ما فرمان می راند لئونارد ملودینو 0.0 0 مدیریت بدون زور و اجبار: کاربست تئوری انتخاب در مدیریت نیروی انسانی ویلیام گلسر 0.0 0 رهبری از بالای خط: رویکردی جدید برای موفقیت پایدار جیم دتمر 3.5 1 ذهنیت موسس: چگونه شرکتتان را مثل روز اول اداره کنید کریس زوک 0.0 1 کشف شمال حقیقی: براساس ارزش های درونی تان رهبری کنید بیل جورج 4.0 0 مدیریت استراتژیک برند کوین لین کلر 5.0 1 مدیریت راهبردی نام تجاری ژان نوئل کاپفرر 0.0 0 مدیریت برندهای صنعتی والدمار پفورچ 0.0 0 توانمندسازی حکومت: شواهد، تحلیل و عمل مت اندروز 4.0 0 صدایی که شنیده نشد: نگرش های اجتماعی - فرهنگی و توسعه ی نامتوازن در ایران گزارشی از یافته های طرح "آینده نگری" مجید تهرانیان 4.0 1 تجربه توسعه آسیای شرقی: معجزه، بحران و آینده لیلاسادات فاطمی نسب 0.0 0 بازاریابی شرکتی: اصول و شیوه های عمل فرانک جی بینگهام 0.0 0 کنشگران مرزی ( صد سال نخست از نسل شوشتری ( 1170ش ) تا نسل فروغی ( 1270ش ) ) مقصود فراستخواه 0.0 0 چالش های بیکاری و سیاست های ایجاد اشتغال: مجمع وزیران ادوار مریم معینی 0.0 0 جستارهایی درباره ایران عباس آخوندی 0.0 0 چگونه کمال گرا نباشیم؟: راهی جدید به سوی خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمال گرایی استیون گایز 4.1 43 مدیریت بازار برای بخش عمومی: راهنمای ارتباط موثر با شهروندان در سازمان های عمومی نانسی لی 0.0 0 استراتژی رسیدن به استراتژی: راهنمای انتخاب و اجرای رویکرد صحیح به استراتژی مارتین ریوز 3.8 2 بازاریابی غیرانتفاعی سمانه کمالی فر 0.0 0 بازاریابی انسان به انسان اووه اشپونهولتس 0.0 0