فرهنگی 393 کتاب فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 70 کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن وحید یامین پور 4.0 83 سه برخوانی: اژدهاک، آرش، کارنامه بندار بیدخش بهرام بیضایی 4.0 4 زنان سیبیلو و مردان بی ریش: نگرانی های جنسیتی در مدرنیته ایرانی جلد 1 افسانه نجم آبادی 3.7 6 به توان تشکیلات "تصاعد هندسی درفعالیت های فرهنگی انقلابی" سلمان هاشمیان آدریانی 4.6 3 بشقاب های سفره پشت باممان: پیامدهای ماهواره در خانواده: فقط خوردنی ها آلوده نیستند، دیدنی های آلوده، بسیار داریم محسن عباسی ولدی 4.1 6 افسوس نمی خوریم باربارا دمیک 4.2 3 تکنوپولی: تسلیم فرهنگ به تکنولوژی نیل پوستمن 3.6 2 نامه هایی به یک بسیجی یوسفعلی میرشکاک 3.9 4 زندگی در عیش، مردن در خوشی نیل پوستمن 3.9 2 قلعه ی قرمز من برندا مایر 3.5 3 فرهنگ عامیانه مردم ایران صادق هدایت 4.2 2 دوران جدید عالم سید علی خامنه ای 4.3 0 کار فرهنگی باید جریان ساز باشد: راهبردها و روش های پایداری فعالیت های فرهنگی و تبلیغی محمدباقر نادم 4.1 1 در بهشت شداد جلال رفیع 2.7 2 گاف فرهنگ: نقد سیاست گذاری و مدیریت فرهنگی محمدرضا زائری 3.2 1 روانکاوی فرهنگ عامه: نظم و ترتیب نشاط بری ریچاردز 3.6 2 مطالعات فرهنگی درباره ی فرهنگ عامه جان استوری 3.4 1 باورهای عامیانه مردم ایران علی اکبر شیری 5.0 3 جامعه فرهنگ و تفکر نقاد (مجموعه ی مقالات) مریم آقازاده 3.6 1