مصاحبه 346 کتاب خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 66 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.0 62 راض بابا: خاطرات شهیده راضیه کشاورز طاهره کوهکن 4.3 31 فرنگیس: خاطرات فرنگیس حیدرپور مهناز فتاحی 4.3 33 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 8 صبح شام: روایتی از بحران سوریه، خاطرات دکتر حسین امیرعبداللهیان 4.0 16 یک گفت و گو ناصر حریری با نجف دریابندری ناصر حریری 3.9 12 از کتاب رهایی نداریم ژان کلود کریر 4.1 14 در ستایش عشق: آلن بدیو در گفتگو با نیکلاس ترونگ آلن بدیو 3.4 8 تاریخ ترسناک؛ جنگ وحشتناک جهانی دوم جلد 3 تری دیری 3.9 2 از فرانکلین تا لاله زار (زندگینامه همایون صنعتی زاده) سیروس علی نژاد 3.8 8 ایران: روح یک جهان بی روح و 9 گفت وگوی دیگر با میشل فوکو میشل فوکو 3.3 4 خانه ای با شیروانی قرمز: گفتگو با عباس کیارستمی و آیدین آغداشلو مرجان صائبی 3.6 3 پیر پرنیان اندیش جلد 2 میلاد عظیمی 4.6 2 حکایت حال: گفتگو با احمد محمود لیلی گلستان 4.6 5 من و عباس بابایی: خاطرات حسن دوشن از شهید عباس بابایی 4.8 4 بهرام بیضایی، جدال با جهل 3.4 2 گفت و گو با نجف دریابندری مهدی مظفری ساوجی 3.4 3 ما و جهان اساطیری: گفت و گوی هوشنگ گلشیری با مهرداد بهار 3.2 4 نبرد در آسمان: خاطرات زندگی امیرخلبان فضل الله جاویدنیا محمد معما 5.0 1