گردآوری و تلفیق 768 کتاب نازنین فیودور داستایفسکی 4.2 78 خوبی خدا الکساندر همن 3.8 17 نون نوشتن محمود دولت آبادی 3.3 9 رفتیم بیرون سیگار بکشیم، هفده سال طول کشید (داستان هایی از نویسندگان معاصر روس) آبتین گلکار 3.1 6 بیست و یک داستان از نویسندگان معاصر فرانسه ابوالحسن نجفی 4.0 7 لاتاری، چخوف و داستانهای دیگر ریموند کارور 3.7 4 ذوالفقار: برش هایی از خاطرات شفاهی حاج قاسم سلیمانی 3.7 6 جستارهایی درباره تئوری توطئه در ایران احمد اشرف 3.7 3 گزیده غزلیات شمس تبریزی جلال الدین محمدبن محمد مولوی 4.0 2 تو، تویی؟!: داستانهای کوتاه و شگفت انگیز جلد 2 امیررضا آرمیون 3.6 0 داستان برده ها: روایت انتقادی سرگذشت برده ها در تاریخ، آنچه تا امروز ادامه دارد ... سعید سعادت 3.9 4 قصه های شیخ اشراق شهاب الدین یحیی سهروردی 3.8 2 خریدن لنین امیرمهدی حقیقت 3.8 6 تو مشغول مردن ات بودی: گزیده ای از اشعار جهان محمدرضا فرزاد 3.2 2 دیگری آرتور شنیتسلر 4.2 3 داستان کوتاه در ایران: داستان های رئالیستی و ناتورالیستی جلد 1 حسین پاینده 4.1 3 چرا شد محو از یاد تو نامم؟ افسانه نجم آبادی 4.6 2 بهترین داستان های جهان: قرن های 19 و 20، استادان کهن، سنت گرایان جلد 1 احمد گلشیری 4.5 1 تو، تویی؟!: داستانهای کوتاه و شگفت انگیز جلد 3 امیررضا آرمیون 3.8 0 شنبه ی گلوریا ماریو بندتی 3.4 3