قصههای همیشگی؛ بازگشت ساحره
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
شاید فکرکنید سرزمین قصه ها جای خوش آب و هوایی است که قرار است توی آن کلی به شما خوش بگذرد. آن جا با همه ی آدم ها و شخصیت هایی که قصه شان را خوانده اید از نزدیک آشنا می شوید.ولی می دانید اگر توی این سرزمین گیر بیفتید ممکن است چه بلاهایی سرتان بیاید؟گیر افتادن در قلمرو ملکه اولی! این درست همان اتفاقی است که برای الکس و کانر بیلی می افتد. دوقلوها باید راهی پیدا کنند تا از دست ملکه خلاص شوند و به خانه برگردند. سرزمین قصه های این کتاب از کارتون های دیزنی رویایی تر است.
لیستهای مرتبط به قصههای همیشگی؛ بازگشت ساحره
نمایش همهپستهای مرتبط به قصههای همیشگی؛ بازگشت ساحره
یادداشتها
1403/6/26
1403/7/6
1403/1/12
1403/7/7
این کتاب هم تموم شد. به شدت دوسش داشتم و این نسخه خیلی بهتر از اولی بود، طوری بود که باهاش زندگی کردم و موقع تموم شدنس توی شوک بودم کلاا و اینطوری بودم که: چییییی. این جلد هم مثل جلد قبل منو شگفت زده کرد و در این حد رویایی و قشنگ بود که نمیتونم🧚🏻♀️. توی این کتاب نویسنده با قرمزی صلح کرد چون واقعا شخصیت قشنگی داشت با اینکه یکم چاشنی لوس هنوز درونش بود🥲🤣 پیشنهاد میکنم زودتر شروع به خوندن مجموعه قصه های همیشگی کنید تا از این همه زیبایی جا نمونید. * و منی که مثل همیشه در طول داستان به الکس و کانر حسودی میکردم. * و در اخر وقتی الکس موند توی قصه ی پریان هم بغض کردم هم خوشحال بودم و دلم کلی برای کانر سوخت: ")))
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/1/9
1403/8/15