عاشورات عاشورات امیر خداوردی 3.2 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 10 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابستان معرفت شابک 9786227808988 تعداد صفحات 108 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب عاشورات، نویسنده امیر خداوردی. لیستهای مرتبط به عاشورات مصطفی مَدمُلی کتابهایی مناسب ایام محرم و صفر 100 کتاب کتابهایی که خودم درباره ائمه هدی(ع) مطالعه کرده ام و برای ایام محرم و صفر و شناخت چهارده معصوم (ع) پیشنهاد میکنم مطالعه کنید( زندگی ائمه، عاشورا، سفرنامه کربلا و...)..... 2 51 فهیمه حدیدی یک ماه تا ماهِ خون 19 کتاب مناسبت خوانی یکی از راه هایی است که سرعت و توان مطالعه شما رو چند برابر می کنه، مثلا ایام محرم از مناسبت هایی هست که واقعا سخته به دنیای رمان ها و کتاب هایی رفتن که پرچم های مشکی در آن با نسیم نمی رقصند و واژه ها طعم شوری اشک و چایی روضه نمی دهند. امروز تا محرم تقریبا یک ماه باقی مونده اما برای اینکه کتاب محرم امسال و رزق تون از روایت واقعه باشکوه عاشورا انتخاب کنید و بتونید تهیه اش کنید الان زمان خوبیه ... کتاب هایی که در لیست هستند کتاب هایی دوست داشتنی و متفاوت اند. متفاوت ترین شان می توانم بگویم همان نمایشنامه اسب هاست! کوفه تا کربلا به روایت اسب ها و نه سواران شان ... کتاب ها را تقریبا بر اساس دوست داشتن می چینم و بالایی ها از پایینی ها محبوب ترند ... اما هر نسیمی که از این روایت می وزد به قلب ها حرارت می دهد و روح آدم را آرام تر، وسیع تر و در عین حال بی تاب تر می کند! نمی توانم دقیق توضیح بدهم . اما شما هم حرف های نصفه من را می فهمید، مگر نه؟! 4 11 یادداشتها محبوبترین جدید ترین فهیمه حدیدی 1402/5/6 عاشورات روان و بی حاشیه است. محکم و مستند و کوتاه روایت می کند. خط های کتاب درکنار هم سنگینی می کنند. یک ساعت بیشتر طول نکشید خواندنش و نفس گیر بود ، درست شبیه کوبندگی و التهاب سیر رخداد های عاشورا ...بیشتر جملات به خوبی پرداخت شده اند و هر بخش از کتاب خود می تواند منبع الهام و پرداخت های بسیار دیگری باشند. 0 3 رایا 1403/5/2 نثر و نوشتار کتاب، تاریخی و به سبک ادبی بود✨ الهام گرفته از متون قدیمی نظیر تفسیر طبری و ... محتوای کتاب به طور کامل از منابع معتبری نظیر لهوف و ... اما پیشنهادش میکنم؟! کاملا بستگی به آدمش داره شاید برای خیلیا نثرش سنگین باشه ولی خیلیا هم ممکنه خیلی راحت باهاش کنار بیان و دوسش داشته باشن🖤 0 2 هدی طالعزاده 1402/5/12 کتاب خیلی خوب و خیلی مختصری است... زبان بسیار وزین و روایات مستند از ویژگیهای بارز کتاب است. 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/5/18 کتاب مستند نوشته شده اما من این نثر قدیمی رو نمی پسندم ما اگه بخوایم به زبان محمد طبری مقتل بخوانیم، خب کتاب خودش رو می خونیم. کتاب ها بر اساس نیاز مخاطب نوشته میشن تا چیزی رو در او ارضا یا اقناع کنن اما این کتاب هیچ حسی در من به وجود نیاورد. گرچه هزاران بار خوندن از عاشورا و حسین ابن علی تکراری نمیشه و ملال آور نیست. 0 2