موقف عمومیفلسفهاسلامی موقف سعید تشکری 3.5 12 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 21 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر به نشر وابسته به آستان قدس رضوی شابک 9789640230336 تعداد صفحات 142 تاریخ انتشار 1398/7/3 توضیحات کتاب موقف، نویسنده سعید تشکری. ادبیات ایران مجموعه داستان ادبیات داستانی لیستهای مرتبط به موقف علی راد 1403/3/1 ☀️ شَمْسَ الشُّمُوس ☀️شَمْسَ الشُّمُوس 16 کتاب همیشه قبل هر حرفی برایت شعر میخوانم قبولم کن من آداب زیارت را نمیدانم نمیدانم چرا اینقدر با من مهربانی تو نمیدانم کنارت میزبانم یا که مهمانم نگاهم روبهروی تو بلاتکلیف میماند که از لبخند لبریزم، که از گریه فراوانم به دریا میزنم، دریا ضریح توست غرقم کن در این امواج پرشوری که من یک قطره از آنم 0 11 م. مهدی اسماعیلی 1402/9/3 رمان و داستان 15 کتاب رمان ها و داستان هایی که خوندم... 0 7 سیدمحمدصالح عامری 1402/12/21 کتاب های سال 1402 64 کتاب سالی عجیب، شلوغ، فشرده و پر از داستان های متنوع. اما با همراهی لیست ضمیمه شده. بعضا حال خوب کن، بعضا آشفته ساز؛ در جاده، در خیابان، در خانه؛ در ترافیک، در انتظار جلسه، معطل پیش از قرارها؛ در ماشین، در قطار، در مترو، در هواپیما؛ در این مرزهای جغرافیایی، فراتر از آن؛ در فراغ بال، در اضطراب، در آرامش؛ در کنار قطعاتی از بهشت، در دنیای پر از دود و آلودگی؛ فشردگی زمانی ام باعث شده این لیست مفصل تر نشه. از طرفی دیگه این کتب باعث شدند، شبها و روزها ساعاتی رو جدا از دغدغه های روزمره، کمی بیشتر در خودم و کتب غور کنم و اکتشاف کنم. ما حصلش به لطف خدا عمیق تر شدن در موضوعات مختلف و البته تشنگی بیشتر در خواندن، دانستن، گفتگو کردن، چالش و تفکر. اما به علاوه باعث شدن بفهمم که چقدر نمی دانم و چقدر باید بیشتر جستجو کنم، تحقیق کنم، فکر کنم و گفتگو کنم. تا باشد فهمیدن این خالی بودن ها. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین سیدمحمدصالح عامری 1402/1/31 پیروی مطلب قبل درباره، نسخه آقای مظفر سالاری رو خیلی بیشتر دوست داشتم. نسخه مرحوم آقای سعید تشکری، علی رغم علاقه ای که مدل نگاه و نوشته شان دارم، بر بخشی از زندگی جناب دعبل متمرکز بود که جای کار بیشتری داشت. توصیفات، جای تکمیل شدن داشت. به علاوه مفهوم تغییر ایجاد شده در جناب دعبل به خوبی به تصویر کشیده نشده 1 6 انتشارات به نشر 1401/8/28 زنده یاد سعید تشکری در «موقف» روایتگر ماجرای دعبل، شاعر شیعی مرید اهل بیت (ع) در زمان امام هشتم (ع) است. حکایت جوانی شاعرپیشه و عاشق که به خواست معشوق، میرود شاعری شود که با کلامی برنده و محکم و شعرهایی بسراید تا به دعبل خزاعی که ما میشناسیم مبدل شود. او سرانجام با آنچه از جان کلامش برمیآید، با وجود بعد مسافت، موقف سرزمین امام هشتم(ع) میشود. شعری را می سراید که امام رضا(ع) بیتهای پایانی آن را کامل می کند. یک صفحه از کتاب: سفرمان از بغداد است تا مرو. خراسان مقصد ماست. مقصد همه عاشقان او. شاعری میراث خانوادگی ماست، همراه دعبل و در دانه ی خانه اش عالیه عازم سفریم. همه این سال ها کنار برادر بوده ام. درغم و شادی. در شاگردیِ شعر. در وصال محبوبش عالیه. در ولایتمداری اُسوان. و هرجا نتوانستم کنار اوباشم و او را همراهی کنم، طناب داری که بر شانه اش گذاشتم جای من با او بود. دوست داشتم خطا نکند، اما آدمیزاد شاید درس می گیرد از تجربه های تلخِ اشتباه قدم برداشتن. شاید که هر بار زمین وخوردن، قدم ها را برای گام بعدی استوار کند. حالا قدم های دعبل استوار است. خداوندا بگذار که استوار بماند.سستی از ما نیست، نگذار دیگران بر راهمان سنگِ نرسیدن بگذارند.راهمان را برای رسیدن به خانه ی مولا هموار کن. خداوندا ! سفرمان را مبارک گردان... آمین. موقف در سال 1398 جایزه کتاب سال خراسان رضوی کسب کرد. همچنین کتاب صوتی این اثر در سیزدهمین جشنواره کتاب سال رضوی(1401) برگزیده شد. 0 25 فاطمه هادی طَرقی 1402/8/27 یکم برام سختخوان بود اولش ولی بعدش افتاد رو روال این کتاب برای بچههای زبان و ادبیات عرب جذاب خواهد بود 0 1 محمد 1401/9/28 "موقف" زندگی "دعبل خزاعی"که شاعر زمانه امام موسی کاظم و امام رضا می باشد. اشعار دعبل در وصف اهل بیت است که مورد لطف امام رضا(ع) قرار میگیرد. 2 30 محمد خزائی 1401/10/3 انتظارم از سعید تشکری چندان بالا نبود اما این کتاب حتی انتظار کم مرا هم برآورده نکرد و توانست از خواندن سایر نوشتههای مرحوم تشکری منصرفم کند . نثر کتاب کاملا کلیشهای و بدون هیچ خلاقیتی است؛ با این حال میتوان گفت قابل قبول اما آنچه افتضاح است داستانگویی است! شما فرض کنید یک داستان نهایتا 3 پاراگرافی را چند ده صفحه کنی؛ چه در میاید جز یک کش که تا جایی که ممکن بوده کشیده شده؟ نقص بزرگ دیگر اطلاعات ناقص تاریخی نویسنده است که باعث شده از پرداختن به تاریخ تا جایی که ممکن است، دوری کند و خواننده هم چیزی از فضای تاریخی دوران بنی عباس نفهمد؛ در این میان اینکه تشکری نمیداند «دعبل» لقب «حسن یا محمد بن علی خزاعی» است که امام رضا به او داده و از همان ابتدا شخصیت اصلی داستان را دعبل خطاب میکند جای تعجب دارد! به هر حال من این کتاب را توصیه نمیکنم و امیدوارم داستان دعبل به عنوان یک داستان جذاب تاریخی با این پرداخت غیرقابل قبول نسوخته باشد و نویسنده تواناتری بعدها مجددا به آن بپردازد. 0 16