معرفی کتاب بدن انسان اثر محدثه دلنواز کتابکودک۷ تا ۹ سال بدن انسان محدثه دلنواز 0.0 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر کتاب نیستان شابک 9786228410562 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1403/12/1 توضیحات کتاب بدن انسان، نویسنده محدثه دلنواز. بریدۀ کتابهای مرتبط به بدن انسان محدثه دلنواز 1404/2/30 بدن انسان محدثه دلنواز 0.0 1 صفحۀ 17 دستگاه گوارش: یک گاز محکم از سیب گرد خوشمزه!... تو هم سیبت را بردار و گاز بزن... سیب تو چه رنگی است؟ اووووم! هم شیرین است و زبانت طعمش را میفهمد، هم سفت است و دندانهایت خردش میکند. زبانت تکههای سیب را به راست و چپ میبرد و با بزاق دهان، خیس و خمیریاش میکند. همین کار، به دندانها کمک میکند که تندتند سیب را کوچکتر کنند. بزاق، مادهای است که دهان را همیشه مرطوب و تمیز نگه میدارد، به زبان کمک میکند که راحت تکان بخورد، و ذرات غذا را به هم میچسباند. برای آنکه ذرهذرههای سیب، به واحد کوچک بدنمان، یعنی سلولها برسد؛ سفری طولانی دارد. 1 15 پستهای مرتبط به بدن انسان محدثه دلنواز 1403/12/2 برای کودکان دوستداشتنی 9 58 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه دلنواز 1404/2/29 همیشه از پدر و مادرم ممنونم که من رو با اعضای بدن و کارکردهاش آشنا کردند. من قبل از اتفاقات دوران بلوغ، از کارکرد بدنم مطلع بودم و این باعث شد وقتی برام اتفاق افتاد، نه ترسیدم و نه شوکه شدم. به نظرم بهتره کارکردهای دستگاههای مختلف بدن رو از سنین پایین به کودکان آموزش داد. "بدن انسان" برای کودکان ۶ سال به بالا، کاربرد داره. حتی عزیزان ۱۲،۱۳ ساله هم بهم فیدبک دادن و ازش استفاده کردن و لذت بردن. 🥰 تصویرگری آقای جمشیدی هم قابل تحسینه و کار رنگآمیزی رو برای کودکان قشنگتر کرده. 😍 4 29