سیلاب سیلاب ماریا خو ایلوستراخو 4.8 6 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 7 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر شابک 9786226707527 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1401/1/1 توضیحات کتاب سیلاب، نویسنده ماریا خو ایلوستراخو. یادداشتها محبوبترین جدید ترین طیبه اژه ای 1403/2/23 یک داستان بسیار عالی دربارهی کنشگری اجتماعی و منفعل نبودن (یه جورایی روایت این روزهای ما، که سیلاب خیلی وقته اومده ولی حواسمون بهش نیست). 0 12 زهرا محسنی فرد 1402/2/26 در فضایی که کتاب با موضوع اجتماعی کم است، باید این کتاب ها ا غنیمت شمرد. نگاه کتاب بدیع و زیباست. فقط کمی گران بود! 0 0 زهرا توکلی 1402/3/22 کتابی تصویری درباره مسئولیت پذیری و کنش اجتماعی مناسب برای سنین بالای ۶ سال. 0 6 کتاب ابرک 1402/3/17 🗨️آب شهررا فرا گرفته است .میمون شهر حیوانات را پند واندرز می دهد که حرکتی بزنند تا شهر کامل درآب فرو نرفته است. اما گوش کسی بدهکار نیست تا این که آب تا گردن مبارک شان می رسد .. 🔰درون مایه:کمک به همدیگروبه فکرجامعه بودن 🔰مواردجانبی: مسولیت پذیری ♡رده سنی:+۶#نونهال#نوخوان 0 0