معرفی کتاب شکری، پسر یعقوب اثر سیامک ایثاری کتابعمومیداستانایران شکری، پسر یعقوب سیامک ایثاری و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر برج شابک 9786227280234 تعداد صفحات 208 تاریخ انتشار 1400/5/24 توضیحات کتاب شکری، پسر یعقوب، نویسنده سیامک ایثاری. لیستهای مرتبط به شکری، پسر یعقوب رضا درگاهی فر 1402/1/19 تاریخ ایران در قالب رمان و داستان 90 کتاب بازگویی هنرمندانه تاریخ ایران، به ویژه تاریخ معاصر، در قالب داستان و رمان 3 54 مصطفا جواهری 1402/1/4 کتابهایی که سال ۰۱، میهمانشان بودم! 71 کتاب تصمیم داشتم سال ۱۴۰۱، ۷۵ کتاب بخوانم. نشد. ۷۲ تا خواندم. تا ببینیم امسال چه میشود. 0 36 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مصطفا جواهری 1401/4/30 «عشق پاسخ خیلی چیزا رو میده، خیلی چیزا، ولی یه جایی کم میاره دیگه. بعدش ادامه ماجرا رو خون به عهده میگیره. سرزمین های فتح نشده، قلبای شکسته و سر نیزههای دشمن. خون همه رو پاک میکنه تا اینکه بالاخره لخته میشه و از حرکت میایسته و قدرتشو از دست میده.» جزئیات، شخصیتپردازی، داستان شهر، فراز و فرود، پلات، همهچیز درست و بهقاعده. شکری، سمپات چریکی که در بحبوحهٔ جنگ به دزفول برگشته و در گیر و دار دوراهی تفنگ و گفتگو است. اگر میخواهید غیرمتعهد هم بنویسید، اینطوری بنویسید که آدم را سر ذوق بیاورد! 0 8 yaghoob samsami 1402/12/8 داستان به خوبی ماجرای شکری از مبارزان مجاهدین و حزب کمونیست را از زمان پهلوی تا جنگ که شکری به دزفول برگشته و مبارزات و تغییر خط فکری شخصیت رو عالی توضیح داده و شخصیت های فرعی هم که در هر قسمت جداگانه بهشون پرداخته شده و مخصوصا خط فکری و مخالفت با جنگ و عقاید مذهبی رو عالی توضیح داده و داستان رو خواندنی کرده. خوانش هم که بسیار عالی 0 14