بخت پریشان
خواندهام
نسخههای دیگر
بخت پریشان بلندپروازانه ترین و اندوه بارترین اثر جان گرین، نویسنده ی امریکایی برنده ی جوایز متعدد است او در این کتاب با سبکی بی نظیر به بیان هیجانات و شادی ها و غم های زنده بودن و عاشق بودن می پردازد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به بخت پریشان
1403/3/1
1403/4/1
1402/4/19
1403/3/3
این کتاب رو نسبتا زود تموم کردم و واقعا ازش لذت بردم. این کتاب واقعا فوق العاده بود. با اینکه زیاد اهل رمان های عاشقانه ی امروزی نیستم ولی این کتاب حس خیلی خوبی بهم میداد.شخصیت پردازی های خوبی هم داشت،ولی زیاد از ترجمه راضی نبودم چون برخی کلمات رو به همون زبون انگلیسی ترجمه کرده بودن یعنی مثلا به جای کلمه "باشه"،"اوکی" رو به کار برده بودن و ...ولی در کل خوب بود.داستان روایت روان و ساده داره و این باعث پرکشش بودن داستان میشه و غافلگیری های زیادی هم داشت و واقعا به رابطه ی هیزل و آگوستوس خوب پرداخته شده بود.در مورد سرطان و شرایطی که سرطانی ها دارن خیلی خوب توضیح داده بود. و اینکه دوست دارم بدونم کتاب "یک مصیبت باشکوه" و "بهای انقلاب " وجود خارجی دارن؟:))) پایان؟ پایان منطقی بود. مرگ آگوستوس اتفاقی بود که باید میفتاد. اگه هیزل درمان میشد و آگوستوس شفا پیدا میکرد، این کتاب رو باید میانداختیم توی سطل زباله. مهم ترین نکته ی کتاب همینه که یاد میده زندگی همیشه بر وفق مراد ما نیست، که با مرگ آگوستوس این مفهوم قشنگ جا میفته. خلاصه کتابی بود که خیلی دوستش داشتم. در کل ارزش خوندن رو داره.فقط نیم امتیاز رو به خاطر ترجمه ندادم .
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/5/2