ایمی پردی و 2 نفر دیگر
4.3

1399/6/16

ایمی پرده­ی برنده­ی مدال برنز در مسابقات پاراالمپیک 2014 رشته­ی اسنوبرد است. دختری که در نوزده­سالگی کم­تر از دو درصد شانس زنده­ماندن داشت، پس از تجربه­ی نزدیکی به مرگ، وفایق آمدن بر موانع به ظاهز لاینحل، تبدیل به ورزشگاری حرفه­ای و تمام عیار شد.
کتاب روی پاهای خودم به ما یاد آوری می­کند که زندگی را تمام و کمال زندگی کنیم؛ چرا که توانایی­های ما بسیار فراتر از چیزی است که تصور می­کنیم.
ایمی در بخشی از کتاب می­نویسد: «من این کتاب را ننوشته­ام که همه بگویند وای این دختر را ببین که بر ناتوانی­هایش پیروز شده است. من داستانم را با شما به اشتراک می­گذارم تا ببینید در زندگی شما چه چیز­هایی امکان پذیر است. تا قلم خود را بردارید و داستان زندگی خود را آن­طور که دوست داریدخلق کنید. کلمات این فیلسوف بزرگ چینی همواره آویزه­ی گوش من است. سفر به دور دست­ها فقط با یک قدم کوچک آغاز می­شود.»

لیست‌های مرتبط به روی پاهای خودم

هانیه

1402/8/18

خدایا من اصلا نمیتونم تصورش بکنم چقدر وحشتناک بوده وقتی اتفاقتی ک برای ایمی میفتاد میخوندم دستهام بی حس شدن وحشت کردم چه جوری دوم آورد قوی بوده؟؟؟
 الان دارم به این فکر میکنم که زندگی ک ما توش غرقیم و حسابی داریم تو سر کله هم بابتش میزنیم حرص میخوریم به هیچی بند به هیچ
(اسپویل)

طوریکه یه دختر ۱۹ ساله سالم یه عصر میاد خونه با علائم تب و سرماخوردگی فردا میره بیمارستان جفت کلیه اش از دست میده حتی میمیره و زنده میشه چندین ماه تو کما میمونه و دوپاش قطع میشه و...
واسه چی داریم میجنگیم برای چی اینقدر حرص میخوریم طمع میکنیم فقط این صدا ها سوالا داره تو ذهنم زنگ میخوره
چرا زندگیمون الکی هدر میدیم لعنتی این ثانیه هایی که داری حروم میکنی زندگیته میفهمی دیگه برنمیگردن  تو هیچوقت  دیگه۲۸ آبان ۱۴۰۲ نمیبینی
در یه لحظه همه چی عوض میشه  چیکار داری با زندگیت میکنی؟
چیکار دارم با زندگیم میکنم؟
ایمی بهم ثابت کرد که یک انسان چقدر میتونه قوی باشه
وزندگی مصداق این جمله است که شاید این زندگی اونی نباشه  که میخوای اما حالا که بهش دعوت شده ای زیبا برقص.