معرفی کتاب momo اثر میشائیل انده
خواندهام
نسخههای دیگر
Eine gespenstische Gesellschaft "grauer Herren" ist am Werk und veranlasst immer mehr Menschen, Zeit zu sparen. Aber in Wirklichkeit betrügen sie die Menschen um diese ersparte Zeit. Als die Not am größten ist und die Welt ihnen schon endgültig zu gehören scheint, entschließt sich Meister Hora, der geheimnisvolle "Verwalter der Zeit", zum Eingreifen. Doch dazu braucht er die Hilfe eines Menschenkindes. Die Welt steht still und Momo, die struppige kleine Heldin der Geschichte, kämpft ganz allein, mit nichts als einer Blume in der Hand und einer Schildkröte unter dem Arm, gegen das riesige Heer der "grauen Herren".
بریدۀ کتابهای مرتبط به momo
نمایش همهپستهای مرتبط به momo
یادداشتها
1403/7/2
1403/6/1
1402/9/29
به دنبال دکتر جکیل و آقای هاید به کتابخانه رفته بودم، اما نمیدانستم قرار است به جای آن دو، دست در دستِ مومو به خانه برگردم. گاهی فکر میکنم این کتابخانه است که تصمیم میگیرد هر بار سراغ چه کتابی روم. مومو دختر ده-دوازده سالهایست که پدر و مادر ندارد. او از پرورشگاه فرار کرده است و میخواهد تنهای تنها زندگی کند. البته دوستان بسیار خوبی پیدا میکند. مردمانی فقیر اما سخاوتمند. دیری نمیگذرد که سر و کله مردان خاکستریپوش در شهر پیدا میشود. آنها که همه را از تلفشدنِ وقت میترسانند و با ورودشان به شهر، لذت زندگیکردن را نیز از آنان میگیرند. همه اسیرِ کار کردنهای پیوسته و بیوقفه میشوند، به امید آنکه وقتشان را برای روز و روزگاری دیگر ذخیره کنند. کار، کار و کار. اینجاست که استاد زمان تصمیم میگیرد با مومو ملاقات کند و او را به درک درستی از عظمت و شکوه زمان برساند و با کمک او، شهر را از شر مردان خاکستریپوش نجات دهد. مومو داستانیست نه فقط برای نوجوانان، بلکه برای تک تک ما. یا شاید بهتر باشد که بگوییم مومو داستانی است برای خودِ خودِ ما. در سال ۱۹۸۶ هم بر اساس این رمان، فیلمی ساخته شده که تماشای آن خالی از لطف نیست.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/5/1