معرفی کتاب از سلاخخانه تا مهدیه اثر ابراهیم اکبری دیزگاه از سلاخخانه تا مهدیه ابراهیم اکبری دیزگاه 3.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 2 ناشر شرکت چاپ و نشر بین الملل شابک 9786223720611 تعداد صفحات 254 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب از سلاخخانه تا مهدیه، نویسنده ابراهیم اکبری دیزگاه. لیستهای مرتبط به از سلاخخانه تا مهدیه بهروز دلاور 1403/1/14 کتابهایی که در سال ۰۳ خوانده ام 62 کتاب امسال با خودم قرار گذاشتم به دوران اوج کتابخوانی برگردم و برنامه ریزی کنم تا بتونم ۱۱۱ جلد کتاب را در سال ۰۳ بخوانم،امیدوارم که در پایان سال به این عدد برسم 6 30 یادداشتها محبوبترین جدیدترین بهروز دلاور 1403/10/30 ﷽ روزی که شاهغلام را در نمایشگاه کتاب ۰۳ دیدم،فکر نمیکردم چنین سرگذشت جالب و خواندنی داشته باشد؛حاج غلام محمدی معروف به شاهغلام در کتاب از سلاخ خانه تا مهدیه خرده روایت های از زندگی پر فراز و نشیبش و بخش مهم زندگیش یعنی کنار شیخ احمد کافی بودن را روایت کرده است،اگر چه روایت خاطرات شاهغلام به دلایلی از لحاظ تاریخ پشتسر هم نیستن ولی نویسنده سعی کرده با دستهبندی درست،نظم تاریخی روایتها را رعایت کند، زندگی شاهغلام زندگی پیچیده و سختی نیست ولی بالا و پایین زیاد دارد؛ مثل همان که از کودکی تا سیزده سالگی ، پدرش را دایی ممد خطاب میکرد تا دوران جبهه و حتی ناظر شرعی کشتارگاه در استرالیا و زندگی کنار شیخ احمد کافی و... روایت زندگی شاه غلام را جذاب و خاص پسند کرده است.. 0 7