معرفی کتاب فرزند کعبه اثر محسن نعماء فرزند کعبه محسن نعماء و 1 نفر دیگر 4.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 4 ناشر جمکران شابک 9789649734705 تعداد صفحات 124 تاریخ انتشار 1399/6/25 توضیحات کتاب فرزند کعبه، نویسنده محسن نعماء. لیستهای مرتبط به فرزند کعبه محمدتقی ریاحی 1404/4/1 این کتاب ها هم هست🫠 38 کتاب هرگز خودتان را با هیچ کس دیگر در این جهان مقایسه نکنید اگر این کار را بکنید به خودتان توهین کرده اید ✍️بیل گیتس 0 1 حانیه وحیدزاده 1402/10/22 معرفی چند کتاب درباره امام علی (ع) برای کودکان 21 کتاب معرفی چند کتاب درباره امام علی (ع) برای کودکان و نوجوانان #حضرت_امام_علی(ع) #برای_مولا_علی(ع) #میلاد_امام_علی(ع) #امیرالمومنین #غدیر #حدیث 1 4 حانیه وحیدزاده 1402/8/19 لیست کتاب های کتابخانه سیار هیئت محبین الرضا ع ۴ 35 کتاب این کتاب ها مناسب رده سنی ۱۱ سال به بالاست. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدیدترین ثنا 1402/2/29 این کتاب قطره ای از دریای معنویت امام علی را به تصویر می کشد. 0 1 محمدتقی ریاحی 1404/4/11 داستان هایی از زندگانی امام علی(علیه اسلام)✨ * این کتاب دربردارندهی 12 داستان از زندگی امیرالمومنین علی بن ابی طالب (ع) است، که هر یک از این داستان ها در 10 صفحه نگارش شده اند. با داستان تولد حضرت آغاز، و با داستان های خلافت ایشان به پایان میرسد. متاسفانه این کتاب به زندگی کامل ایشان نپرداخته است و به همان سالهای خلافتشان بسنده کرده است(برای همین ۱٫۵ ستاره کم دادم)، اما به هرحال برای آشنایی نوجوانان با شخصیت امام علی(ع) بسیار مناسب است! برای اینکه کتابی کامل تر راجب زندگی حضرت بخوانید، «علی از زبان علی»، «آفتاب در محراب» و «شیر خدا علی» را پیشنهاد میکنم 0 1