از سکس تا فراآگاهی از سکس تا فراآگاهی محسن خاتمی 3.4 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 13 خواهم خواند 3 ناشر پنگوئن شابک 9709050404066 تعداد صفحات 168 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب از سکس تا فراآگاهی، مترجم محسن خاتمی. بریدۀ کتابهای مرتبط به از سکس تا فراآگاهی آیدا حامدعلی 1402/5/15 از سکس تا فراآگاهی محسن خاتمی 3.4 2 صفحۀ 88 انسانی که سرشار از نفرت است، با انسان های دیگر همچون اشیا بی جان رفتار میکند ،کسی که پر از عشق است حتی به اشیا بی جان نیز شخصیت زنده میبخشد 0 6 کیانی 1403/3/23 از سکس تا فراآگاهی محسن خاتمی 3.4 2 صفحۀ 50 عشق وقتی خوشحال است که به کسی راحتی بدهد نفس وقتی خوشحال است که راحتی دیگری را بگیرد . 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین کیانی 1403/3/20 کتاب رو صوتی گوش دادم ترجیحا تو تایم های مرده .... واقعا نیاز نیس این همه رو سکس تاکید کنه .. فقط لازمه اناتومیه اندام تناسلی رو هر کس به صورت علمی یاد بگیره و اینکه چنتا کتاب تربیت جنسی برا فرزند پروری رو بخونین کافیه و اینکه چنتا کتاب برا شناخت حالات جنسی و تحریک و اینا. سکس هم بخشی از زندگیه و بهتره در روند و چهارچوب خودش باشه . توصیه میکنم برا هر مطلبی ، به علم پناه ببرین . 1 16 آیدا حامدعلی 1402/5/15 کتابی که حتما باید خوانده شد بسیار پرمحتوا و اموزنده . به خصوص اطلاعات مهمی برای والدین در خصوص پرورش فرزند و تربیت جنسی فرزند ارائه میدهد. 0 10