معرفی کتاب گورهای آتوان اثر ارسولاک لوژوان مترجم پیمان اسماعیلیان گورهای آتوان ارسولاک لوژوان و 2 نفر دیگر 4.0 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 4 ناشر قدیانی شابک 9789645362780 تعداد صفحات 264 تاریخ انتشار 1389/1/14 توضیحات کتاب گورهای آتوان، نویسنده ارسولاک لوژوان. لیستهای مرتبط به گورهای آتوان بهخوان 1401/8/7 بهترین کتابهای فانتزی به انتخاب مجلهی تایم 55 کتاب مجلهی تایم فهرستی از صد کتاب فانتزی برتر در طول تاریخ دارد که لینکش در انتهای متن قرار داده شده. این فهرست با هزار و یک شب آغاز میشود و کاملاً بروز است، به طوری که آخرین کتابش سال 2020 منتشر شده است. در لیست حاضر کتابهای ترجمه شده را به ترتیب زمانی از قدیمیترین تا جدیدترین کتابهای فانتزی معرفی کردهایم: https://time.com/collection/100-best-fantasy-books/ 1 65 یادداشتها محبوبترین جدیدترین رعنا حشمتی 1400/11/7 این جلد گرچه مثل قبلی اونقدر جذاب شروع نشد، اما بعد یهو خیلی خوب و هیجانانگیز و درککردنی شد و نشستم پاش تا الان، که سه نصفه شبه. 0 6 яσвεят 1403/3/1 خیلی اروم پیش میرفت فقط خوندم تموم بشه 0 0 فهیمه پورمحمدی 1403/9/21 گورهای آتوان جلد دوم مجموعهی دریای زمینه و با معرفی شخصیتهای جدید و در فضای کاملا متفاوتی شروع میشه. اینجا دختر کوچکی هست به نام تنار که دقیقا شب مرگ راهبه گورها به دنیا آمده؛ پس به عنوان کالبد تازهی راهبهی گورها، برای خدمت به بینامان، از خانوادهش جدا میشه و به معبد میره. دو سوم داستان کتاب هم در همین معبد و گورها و هزارتو اتفاق میفته و بیشترش مربوط به روزمرگیهای تناره. در واقع تا نیمهی کتاب اصلا اتفاق خاصی نمیفته و از این جهت شاید حوصلهسربر باشه، اما خب من شخصیت پردازی تنار و تار و کاسیل و مانان رو خیلی دوست داشتم و از متن و ترجمه راضی بودم. به علاوه از نیمهی کتاب هم سر و کلهی گد پیدا شد و کشش قصه جوری بالا رفت که نیمهی دوم کتاب رو تقریبا یک نفس خواندم. کلا مجموعهی جالبیه: یک فانتزی حماسی خفن که سبک خاص خودش رو داره و دوست دارم بقیهش رو هم بخونم. 5 9