معرفی کتاب 48 قانون قدرت: چهل و هشت قانون ضروری برای افرادی که می خواهند به قدرت واقعی دست یابند اثر رابرت گرین مترجم سعید اختری زاده

رابرت گرین و 2 نفر دیگر
4.1

ناشر
آتیسا
1399/10/6

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

در این مجموعه چهل و هشت توصیه و راه کار یا قانون به منظور کسب قدرت تشریح شده است. به تصریح نویسنده: "این قوانین دارای فرضیه ای ساده هستند: اعمال معینی تقریبا همیشه قدرت شخص را افزایش می دهند (رعایت قانون) در حالی که اعمال دیگر آن را کاهش می دهند و حتی ما را نابود می کنند (سرپیچی از قانون)، این سرپیچی ها و رعایت نکردن ها توسط نمونه های تاریخی توضیح داده می شوند. این قوانین قطعی و بی انتها هستند. این 48 قانون قدرت را می توان به شیوه های چندی به کار برد. با خواندن این کتاب تا انتها، می توانیم درباره ی قدرت به طور کلی چیز بیاموزیم. اگرچه برخی از این قوانین ممکن است به گونه ای مستقیم مناسب زندگی ما نباشد، به مرور زمان درخواهیم یافت که همه ی آن ها کاربردهایی دارند، و در واقع همگی مناسبات مشترک دارند".

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به 48 قانون قدرت: چهل و هشت قانون ضروری برای افرادی که می خواهند به قدرت واقعی دست یابند

نمایش همه