پرسی جکسون: دریای هیولاها

پرسی جکسون: دریای هیولاها

پرسی جکسون: دریای هیولاها

ریک ریوردان و 1 نفر دیگر
4.0
42 نفر |
10 یادداشت
جلد 2

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

2

خوانده‌ام

101

خواهم خواند

22

ناشر
بهنام
شابک
9789645668707
تعداد صفحات
296
تاریخ انتشار
1398/4/10

توضیحات

        
هفتمین سال تحصیلى پرسى جکسون بطور شگفت انگیزى در آرامش مى گذرد. حتى یک هیولا هم در مدرسه ى جدید او پاى نگذاشته است. اما هنگامى که یک بازى وسطى بین پرسى  هم کلاسى هایش، تبدیل به نبرد مرگبارى در مقابل دارودسته ى هیولاهاى آدمخوار مى شود، ورق برمى گردد. ورود غیرمنتظره ى دوست او آنابت که حامل خبرهاى بدى است نیز بر نگرانى ها دامن مى زند. مرزهاى جادویى که از اردوگاه دورگه محافظت مى کرد، اکنون به دست دشمن مرموزى مسموم شده و اگر راه درمانى براى آن پیدا نشود، تنها پناهگاه امن دورگه ها ویران خواهد شد

در کتاب دوم که ادامه دزد آذرخش است، پرسى و دوستانش براى نجات اردوگاه باید به دریاى هیولاها سفر کنند. اما پیش از آن، پرسى با راز حیرت انگیزى درباره ى خانواده اش روبرو مى شود که او را با این سوال مواجه مى کند: آیا ادعاى پسر خداى دریا بودن، یک افتخار است یا لطیفه اى رنج آور؟

      

لیست‌های مرتبط به پرسی جکسون: دریای هیولاها

نمایش همه

پست‌های مرتبط به پرسی جکسون: دریای هیولاها

یادداشت‌ها

          پرسی جکسون ، یک پسر آمریکایی است. با همه ویژگی هایش. یک پسر خوانش پریش و دردسر ساز! اما بعد متوجه می شود که از قضا این دردسر سازی اش ، از یک نیروی ویژه خبر می دهد!
ریردان ، به نرمی در این کتاب فانتزی ، ارزش خانواده را نشان داده ، اینکه نسل بچه های تک والد یا بی والد چه رنجی می کشند. بچه هایی که از نعمت بودن یک والدشان محرومند و حتی پدر یا مادر نانتی  خوب محرومند. و والد رفته شان هم خبری از آنها نمی گیرد. بچه هایی که به خاطر مشکلات رفتاری  غیر ارادی شان  همیشه مورد سرزنش قرار می گیرند.
ریردان بر پر کردن خلا نداشتن اسطوره در فرهنگ آمریکایی (و نه سرخ پوستی) از اسطوره های یونانی استفاده کرده است و با اعتقاد راسخ به مهد تمدن بودن آمریکا ، (همان طور که اعتقاد دارد یونان باستان زمانی مهد تمدن بوده) با تلفیق این دو ، داستانی روان و جذاب برای نوجوان ها تحریر کرده ، و در آن تلاش کرده ، بارزش خانواده را به بهترین نحو به آنها یاد بدهد . قهرمان های داستان ، بچه هایی هستند مثل بقیه بچه ها! یعنی دقیقا همان نوجوانان معمولی آمریکایی که می فهمند ضعف هایی مثل خوانش پریشی آنها ، ناشی از قدرت نیمه ایزدی شان هست. البته این که آمریکا مهد تمدن است به شدت در داستان پررنگ است ، به گونه ای که از بین رفتن آمریکا در این کتاب ، مساوی است با از بین رفتن تمدن!به نظر من ریردان به خوبی توانسته حس افتخار را به نوجوان آمریکایی بدهد! جوری که او تمدن و فرهنگش را با همه عیب و ایراد ها ستایش کند ، در کنار آن در این مجموعه به شدت بر اثر خانواده تاکید می کند که می تواند یک نوع فرهنگ سازی جالب برای نوجوانان 11 تا 16 سال (سنین نوجوانان کتاب) باشد.
        

0

ماهک

1403/5/16

        من قبلا هم خوندم اما برای بار ( نمیدونم چندمین باره ) دارم میخونم و واقعا داستان رو دوست دارم . کاش دو تا جلد آخر بازم چاپ بشه چون هرجایی گشتم متاسفانه پیدا نکردم و فقط تونستم نصفشون رو بخونم . امیدوارم انابت و پرسی توی جلد آخر به هم برسن :)
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

3