معرفی کتاب سفرنامه کربلا اثر محمدرضا حدادپور جهرمی سفرنامه کربلا محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 18 خواهم خواند 5 ناشر حداد شابک 9786229713501 تعداد صفحات 136 تاریخ انتشار 1399/10/9 توضیحات کتاب سفرنامه کربلا، نویسنده محمدرضا حدادپور جهرمی. لیستهای مرتبط به سفرنامه کربلا رضوان کاشیساز 1403/9/25 کتابهایی برای سفر به کربلا 5 کتاب کتابهایی که فکر میکنم پیش از سفر به کربلا، باید خواند.... 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مرضیه احمدی 1402/5/11 یه سفرنامه کوتاه و مفید و خواندنی پیشنهاد میکنم✔️ 0 1 atefeh elahi 4 روز پیش بسیار روان و خودمونی خاطرات و اعمال سفر نوشته شده، مطالب خوبی یاد گرفتم که قبلا نمیدونستم، فقط دوتا ایراد داشت که از نویسنده ای با این قلم خوب بعید بود: اول اینکه موقع بوسیدن ضریح نیاز به گفتن کلمه اوووم نبود، این ادبیات مناسب این مکان نیست دوم اینکه یه مطلبی گفته میشد که یهو وسط کار حاج آقا از گفتنش پشیمون میشد و با گفتن ولش کن، پرونده ماجرا بسته میشد، خب اگه قرار به گفتن نیست از همون ابتدا دقت کنید در کل یه جاهایی شوخ طبعی نویسنده لذت خوندن کتاب رو دوبرابر میکرد و کتاب خوبی بود 0 0