4.2

1401/7/23

کتابی از این نویسنده به بیش از دو میلیون یادگیرنده در تمام سنین از سراسر جهان قدرت داده است تا بر موضوعاتی که زمانی با آنها دست و پنجه نرم می کردند تسلط پیدا کنند. طرفداران اغلب آرزو می کنند که این راهبردهای یادگیری را زودتر کشف کرده بودند و می پرسند که چگونه می توانند به فرزندان خود نیز کمک کنند تا بر این مهارت ها را تسلط یابند. اکنون در این کتاب جدید برای کودکان و نوجوانان، نویسندگان نشان می‌دهند که چگونه از زمان صرف شده برای مطالعه بهترین استفاده را ببرند.
همه ما ابزارهایی برای یادگیری چیزهایی داریم که ممکن است در ابتدا به طور طبیعی به نظرمان نیاید - راز این است که بفهمیم مغز چگونه کار می کند تا بتوانیم قدرت آن را باز کنیم. این کتاب توضیح می دهد:
-چرا گاهی اوقات اجازه دادن به ذهن شما بخش مهمی از فرآیند یادگیری است
چ-گونه برای فکر کردن خارج از چارچوب، از "تفکر ناقص" اجتناب کنیم
-چرا داشتن حافظه ضعیف می تواند چیز خوبی باشد
-ارزش استعاره در توسعه فهم
-روشی ساده و در عین حال قدرتمند برای جلوگیری از تعلل
این کتاب پر از تصاویر، سوالات کاربردی و تمرین‌ها، یادگیری را آسان و سرگرم‌کننده می‌کند.

لیست‌های مرتبط به يادگيری را ياد بگيريد؛ راهنمای ‌موفقيت ‌تحصيلی با مطالعه كمتر

علی

علی

1402/3/20

تعدادی از روش‌های کتاب برای یادگیری بهتر:

۱. قبل از خواندن هر فصل یک گردش تصویری انجام دهید. یعنی فصل را پیش نمایش کنید. به تصاویر و توضیحات زیرشان، نمودارها، عناوین بخش‌ها، کلمات بولد و پررنگ‌ شده، خلاصه و سوالات آخر فصل نگاه کوتاهی بیندازید.

۲. مغز به دو حالت عمل می‌کند: متمرکز و غیرمتمرکز. برای یادگیری بهتر لازم است بین این دو حالت تفکر، تغییر حالت دهیم. برای رفتن به حالت غیرمتمرکز مدتی مساله رو رها کنید و به کارهای دیگر بپردازید. می‌توانید سراغ موضوع دیگری بروید، استراحت کنید، بخوابید، دوش بگیرید یا پیاده‌روی کنید.

۳. از یادآوری فعال استفاده کنید. بعد از خواندن هر بخش، کتاب را ببندید و سعی کنید نکات و ایده‌های مهم آن بخش را به یاد بیاورید. برای انجام بهتر این تکنیک‌ می‌توانید نکات مهم هر صفحه را به صورت سوال درآورید و بدون نگاه کردن به صفحه سعی کنید به هر سوال جواب دهید. همین‌طور از خود تست و آزمون بگیرید.

۴. از یادآوری و تکرار با فاصله استفاده کنید. مطالب را در فواصل زمانی مختلف یادآوری و مرور کنید.

۵. سعی کنید مطلبی که خوانده‌اید را به فرد دیگری توضیح و یاد دهید.

۶. از استعاره، تشبیه و تمثیل برای یادگیری بهتر استفاده کنید.

«یادگیری ر
          «یادگیری را یاد بگیرید!»
از باربارا اوکلی و دوستاش| ترجمه: محمدرضا شفایی و سید وحید کریمیان

یادگیری «یادگیری» در عصر تغییرات پرسرعت از اهمیت بیشتری برخورداره.
با اومدن ماشین‌ها و صنعتی شدن جوامع، مشاغلی از بین رفت و دنیای جدیدی از فرصت‌ها ایجاد شد.
در دورانی که هوش مصنوعی و تکنولوژی‌های جدید، مشاغلی رو تهدید میکنن، مهارت یادگیری چیزهای جدید این امکان رو به ما میده که در سازمان‌ها به مهره‌ای حیاتی تبدیل بشیم یا حداقل «انعطاف»مارو برای تحمل  تغییرات پرسرعت بالا می‌بره.

کتاب حاضر به زبانی ساده درباره کارکرد مغز، حافظه، تمرکز، انواع تفکر(متمرکز، پراکنده| ماشین مسابقه‌ای، کند و عمیق)  و موانع یادگیری(مثل کمبود خواب، موندن در حاشیه امن یادگیری و افتادن در ورطه تکرار هنگام تفکر و اجتناب از یادگیری های کوچک چالش برانگیز) صحبت می‌کنه.

بعضاً اصطلاحات موجود در کتاب علمی نیستن و بیشتر از تمثیل‌ها استفاده شده و عمدا این کار رو انجام داده تا دانش‌آموزان و کسانی که تخصصی در زمینه علوم اعصاب ندارن هم بتونن با کتاب ارتباط برقرار کنن و مطالب کتاب بهتر تو ذهنشون بمونه، ولی در یادداشت‌های آخر کتاب به مقالات تخصصی و علمی معتبری ارجاع داده.
کتاب برای کسایی که ورزشی، سازی یا هنری هم می‌خوان یاد بگیرن مفیده:))

نویسندگان این کتاب کورس ویدیویی هم با عنوان «روش‌های مطالعه و یادگیری موثر» دارن که محتواش اشتراکات زیادی با کتاب داره. (این کورس در سایت «مکتب‌خونه» دردسترس هست.)

در آخر اگه دوست دارید یادگیرنده بهتری بشید و راجع به خود یادگیری کنجکاو هستید، مطالعه این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم.☺️