معرفی کتاب مغز نوشته های یک نوزاد اثر مهرداد صدقی کتابعمومیداستانایران مغز نوشته های یک نوزاد مهرداد صدقی و 2 نفر دیگر 3.3 28 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 57 خواهم خواند 14 ناشر کتاب چرخ فلک شابک 9786005225655 تعداد صفحات 80 تاریخ انتشار 1397/3/5 توضیحات کتاب مغز نوشته های یک نوزاد، ویراستار زهرا برقانی. لیستهای مرتبط به مغز نوشته های یک نوزاد سجاد (بر چرخ زمان) 1402/8/5 استراحت بین دو نیمه 6 کتاب کتابهایی سبک و طنز برای بعد از کتابهای سنگین 0 5 ابوالفضل امیرآبادی زاده 1402/6/23 دنیای شیرین آبنباتی 14 کتاب معرفی کتابهای مهرداد صدقی 1 16 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نرگس عمویی 1403/8/20 خیلی کتاب شیرین و بامزهای بود، همهش از زبان یک نوزاد بود از لحظهای که از شکم مادرش بیرون میاد. خلاقانه بود و برای وقتی که حوصله نداریدو دنبال کتاب سبک و روونی برای سرگرم شدن هستید، خیلی مناسبه. 0 0 ریحانه کلاهی 1402/8/24 خسته کننده بود و بنظرم اصلا خنده دار نبود! 0 1 yaghoob samsami 1403/10/7 یک کتاب طنز از زبان نوزاد از زمان دنیا آمدن تا صحبت کردن. مناسب برای کودکان 0 1 سارا حقیقی 1401/9/7 بامزه بود 0 2 حامد خواجه 1401/6/16 کوتاه و روان، همراه با تصویرگردانی جذاب. 0 0 سیده فاطمه مطهری 1404/1/31 ژانر و موضوع کتاب برای من خیلی تکراری بود. از زبان یک نوزاد تازه متولد شده یا جنین در شکم مادر، یکسری موضوعات و مسائل را دیدن و نوشتن. بارها در مجلات و صفحات اینترنتی دیده و خوانده بودم. اولینبار یادم است دبیرستانی بودم و در هفتهنامه دوست، چنین ژانری خواندم و برایم بامزه و خندهدار بود. البته طنزها و مطالبی که در آن هفته نامه نوشته شده بود، تماما مناسب خوانش توسط کودک و نوجوان بود ولی کتاب اقای صدقی، مثل اکثر کتابهای دیگرشان، طنزهای مثبت هجده دارد که این موضوع از نظر من، کتاب را از دایره کتب کودک و نوجوان خارج میکند 0 0 آروشا دهقان 1401/12/14 بر خلاف تعریفهایی که دربارهش شنیده بودم، اصلا کتاب طنز نیست و بیشتر به کتاب داستانهای کودکان شباهت داره. 0 4 مبینا موقر 1401/9/16 این کتاب نوشته ی مهرداد صدقی در قالب طنز، قوی هستش حال من یکی رو عوض کرد 😅👌 0 5