معرفی کتاب تاریخ فلسفه: از فیشته تا نیچه اثر فردریک چارلز کاپلستون مترجم داریوش آشوری تاریخ فلسفه: از فیشته تا نیچه فردریک چارلز کاپلستون و 2 نفر دیگر 2.0 1 نفر | 2 یادداشت جلد 7 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی شابک 9789644458026 تعداد صفحات 494 تاریخ انتشار 1393/2/10 نسخههای دیگر نشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی نشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی نشر شرکت انتشارات علمی و فرهنگی توضیحات کتاب تاریخ فلسفه: از فیشته تا نیچه، نویسنده فردریک چارلز کاپلستون. یادداشتها محبوبترین جدیدترین علیرضا شایق 1403/5/3 ترجمه فاجعه داریوش آشوری بسیار آزاردهنده است. واژهسازی هایی چون سیستمانه، برونه و درونه، یزدانشناسیک و .... که از قواعد زبان پارسی پیروی نمیکنند و برای فهم آنها باید به سایر آثار آشوری مراجعه کرد، فهم متن را بسیار دشوارتر کرده است؛ چه آنکه این جلد به فلسفه آلمانی زبان اختصاص دارد و دشواریهای هگل و فیشته و نیچه با این ترجمه دشوارتر میشود و حتی از مرز فهم بیرون میرود. 0 11 امیرحسین 1400/10/22 برای من یکی از بدترین جلدهای کاپلستون بود مولف کاملا بی طرفی خودش را نسبت به تاریخ این دوره از دست میدهد به وضوح با شوپنهاور، مارکس و نیچه مشکل دارد و بخش عمده ای از توضیحاتش را به نقد آرا این فیلسوفان اختصاص داده است و به جای توضیح مفصل و دقیق به نقدهای سرسری و بی موقع رو آورده است. حتی بخش هایی که مولف با فیلسوفان آن خصومت شخصی ندارد مثل هگل و شلینگ هم کمی در همریخته و نامرتب است و خوبی از پس این دو ستون فلسفه قرن 19 بر نیامده است. با تمام این ایرادات نسخه ی انگلیسی آن قابل خواندن است اما ترجمه داریوش آشوری به غایت دردسر آفرین بود تغییر بعضی کلمات که ترجمه ی مسلمی میان فارسی زبانان پیدا کرده در یک کتاب قابل قبول است اما داریوش آشوری گویی کلا زیر میز تاریخ ترجمه زده بود مثلا ترجمه abstract برآهنجیده، transcend: برین Complex همتافت archetype: سرنمون cynicism: دژآگاهی production: فرآورش و ... متاسفانه مکررا با تعداد زیادی ازین دست کلمات در یک جمله مواجه می شوی و کنار هم چیدن مفاهیم برای ساختن مورد نظرمولف بسیار دشوار تر از خواندن نسخه اصلی آن می شود 0 3