ضحی کاظمی و 1 نفر دیگر
3.7

1401/1/2

کتاب زمان سوار، تصویرگر ماهور پورقدیم.

لیست‌های مرتبط به زمان سوار

نمایش همه
پری دریاییدر جستجوی آلاسکاما دروغگو بودیم

از ناشر معروف چی دارم؟

37 کتاب

از انتشارات معروف چیا دارم. اونایی که خوندم جلوشون ✔️ هست و اگه نخوندم هیچی جلوشون نیست. از بعضی انتشارات هم زیاد دارم پس ازشون سه تا میزارم. باژ : پری دریایی میلکان : مادروغگو بودیم✔️_ در جستجوی الاسکا کتاب مجازی: سم هستم بفرمایید ✔️_دختری که در اعماق دریا افتاد✔️ کوله پشتی: گربه ای که کتابها را نجات داد✔️_ کتابخانه نیمه شب✔️ کتابسرای تندیس: الیس در سرزمین عجایب _ زمان سوار✔️ بهنام: زندگی نامرئی ادی لارو _ فال نیک مون: دیگرستان✔️ هرمس: خوناشام ساسکس✔️_ جنایت در شب آتش بازی✔️_جلد سوم تا ششم مدرسه مالوری✔️ دانش افرین: مغازه جادویی✔️ افق: جیمز و هلوی غول پیکر✔️_ آرزو های بزرگ✔️_ هویج بستنی✔️ قدیانی: هوشمندان سیاره اوراک✔️_ بابالنگ دراز✔️_ کت رویال جلد ۴ و ۵ و ۶ ( چهار رو نخوندم) ✔️ هوپا: زنان پیشرو✔️_ کتاب تابستان✔️_جلد ۲ و ۵ شکسپیر خندان✔️ پرتقال: خود دوست داشتنی من✔️_ بی صدایی✔️_ سفر به انتهای دنیا✔️ پیدایش: لیلی و مجنون✔️_ دختر افتاب✔️_ باز همان خواب را دیدم✔️

یادداشت ها

داستان‌های نیمه‌ی دوم کتاب رو بیشتر دوست داشتم. فضاسازی‌‌ها تو چند داستان خیلی خوب بود و توی باقی داستان‌ها، می‌شد که شرح و بسط
بیشتری داده بشه یا منطقی داستانی به تفصیل توضیح داده بشه. بعضی بخش‌های داستان‌ها رو برای درک بهتر و بهتر متوجه شدن تمام اطلاعاتی که داستان به مخاطب می‌ده رو مجبور شدم بیشتر از یک بار بخونم.

نقد من به پایان‌بندی‌های کتاب‌های قبلی نویسنده در این مجموعه‌ی کوتاه وجود نداشت و به نظرم برخی از داستان‌ها حتی قابلیت رمان شدن رو هم داشتن که البته طرح و نگارش و ساخت منطق داستانی در همین قالب کوچک داستان کوتاه هم نشون از تبحر داستان‌‌نویسی ضحی کاظمی داره.

سوپراستار، زمان‌سوار، پوست‌کن داستان‌های محبوب من از این مجموعه بودند. داستان آخر تنفس سالانه به جهت نزدیکی بسیار به فضای کرونایی که در دنیا شاهدش بودیم رو هم بسیار پسندیدم.

کتاب ایرادات فنی و نگارشی هم داشت که مسئولیتش بر عهده‌ی ناشره و امیدوارم که در چاپ‌های بعدی کاملا اصلاح بشه.

این کتاب ر
        این کتاب رو به صورت اتفاقی وقتی دیدم یکی درموردش نظر نوشته بود توی خواهم خواند قرار دادم . یکم بعد که خواستم کتاب سفارش بدم تصمیم گرفتم قلم نویسنده های خودمونم یکم بخونم بعد این کتاب به ذهنم رسید و انتخابش کردم.
البته یه دلیل دیگه هم داشت که بخاطر این بود که از تندیس دوست داشتم یه کتاب داشته باشم🙃
درمورد کتاب بگم خب از یه نویسنده ایرانی توصیفاتی که می‌کرد بعید بود ، ولی اسم کتاب روش بود علمی تخیلی! تازه آخرالزمانی هم بود. و این نمایش دهنده ی این بود که اگه کاری نکنیم در آینده دینی باقی نمیمونه یا قوانینی.  مثلا در آخرین داستان به نام "تنفس سالانه" به سوراخ شدن لایه اوزون اشاره کرده بود و آرزو ی مردم رو برای یه هوای تازه و نفس کشیدن نمایش میداد.
بقیه ی داستان ها حاشیه هایی داشت که مورد پسند نبود ولی اگر از جهات دیگه ای نگاه می‌کردید متوجه میشدید که درواقع با نمایش این حاشیه ها می‌گوید اگر کاری نکنید همه چیز از بین می‌رود. البته ممکن است در دید اول بگویید شاید شخصیت نویسنده است که انقدر راحت از این جور چیز ها حرف زده و کرکتر رو اینطور نمایش میده.
تصاویر درون کتاب کیفیت نداشت و فقط جلد کیفیت و شفافی داشت.
گفته شده بود کتاب پایان خوشی ندارد ولی اصلا پایان به حساب نمی آمد. می‌توانست توی همین کتاب داستان را کمی طولانی تر کند با هیجان بیشتر ، ولی به جایش پایان را گیج کننده و بدون مفهوم گذاشته بود . شاید میشد از داستان ها یک کتاب کامل نوشت؟ پایان انگار آزاد بود ولی به نظر اینطور نمی‌رسید و بیشتر آزار دهنده بود. مثلا برای  داستان" سوپر استار" می‌توانست آن را ادامه دهد .
به این کتاب یک ستاره کم می دهم .

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.