قبیله برمودا قبیله برمودا 3.8 7 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 3 خواندهام 9 خواهم خواند 3 ناشر کتاب جمکران وابسته به مسجد مقدس جمکران شابک 9789649737447 تعداد صفحات 248 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مفقود 1402/11/11 کتاب خیلی قشنگ و آموزنده ای بود .به نظرم تلفیق داستان با تبلیغ مذهب تشیع و امام زمان خیل خاص بود و اینکه شخصیت سید علی رو خیلی خوب نشون داده بود جوری که ثابت کرد با اخلاق خوب میشه حتی بدترین آدما رو به راه درست هدایت کرد. هرکسی سلیقه و نظری داره که به نوبه ی خودش محترمه اما واقعا این کتاب و دوست داشتم و از نویسنده ی عزیز این کتاب کمال تشکر و دارم ❤️ 2 12 زینب هادی 1402/9/30 ماجرای این کتاب تا جایی که میدانم واقعی است، و فردی ایرانی اسلام رو به سرزمین سرخپوست ها برده، و با وجود نسلکشیهایی که از سرخپوست ها کردند همچنان هم سرخپوستان معتقد به امام زمان وجود دارند و آثارشان موجود است 0 0 فائزه حیدری 1402/6/24 من دوستش نداشتم، نویسنده بیشتر درگیر این بود که دین رو منتشر کنه و عملا داستان نبود دیگه! یک سفر تبلیغی بود بیشتر. 0 0 نبات 1403/7/12 اصلا نمی دونستم همچین اتفاقاتی افتاده و اولین بار بود که میشنیدم.جالب بود با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0