معرفی کتاب عرش نشینان مرمره: سفرنامه ی ترکیه اثر محمدجواد شاهمرادی عرش نشینان مرمره: سفرنامه ی ترکیه محمدجواد شاهمرادی 3.8 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 ناشر آدالار شابک 9786009637300 تعداد صفحات 66 تاریخ انتشار 1396/2/25 توضیحات کتاب عرش نشینان مرمره: سفرنامه ی ترکیه، نویسنده محمدجواد شاهمرادی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین حامد خسروشاهی 1402/4/8 عرشنشینان مرمره را از دوستی امانت گرفتم. کتاب، سفرنامه گروه نویسنده و شاعر ایرانی است به شهرهای مختلف ترکیه بهمنظور دیدار با بازماندگان و خانوادههای شهدای کشتی ماوی مرمره یا کاروان آزادی انجام شده است. قبلا سفر این گروه را از زبان قلم حسن حسینی ارسنجانی در کتاب شهید دهم خوانده بودم. اما آن کتاب را دارای زبانی خشک و شعاری یافته بودم، اما محمدجواد آسمان این کتاب با عبور از شرح دیدارها و مراسمات در راستای اصل ماجرا، از ترکیه، استانبول و مسجد سلیمانیه، از قاضیانتپ، شانلی اورفا و... میگوید. از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان که شوق سفر به ترکیه را مجدد در دلم شعلهور کرد. 0 0