آنیتا ول و 1 نفر دیگر
3.0

_

کتاب سفید برفی موذی، مترجم پریا حسن زاده.

لیست‌های مرتبط به سفید برفی موذی

این کتاب ه
        این کتاب هم مثل کتاب قبلی ۲ ایراد رو تکرار کرده بود. هرچند به اضافه چند ایراد که باعث گیج کننده شدن داستان میشد. ۲ ایرادی که در کتاب اول موجود بودند شامل: ارتباط داشتن پرنسس ها_ مطابقت نداشتن تصاویر توی کتاب با تصور نویسنده، بودند.
کتاب فضا سازی خوبی داشت . مثل کتاب قبلی بدجنسی فرد وقتی نمایان میشد که نسبت به کسی احساس نفرت پیدا می‌کرد. من خودم سفید برفی رو ندیدم و بنابراین شناخت کاملی از داستانش ندارم و نمیتونم درمورد اینکه چه چیز هایی از داستان رو تغییر  داده صحبت کنم.( نمیدونم شایدم دیدم چون تصویر مبهمی ازش جلوی چشمام بود. برای سیندرلا هم همینطور بود)  اسمی که   روی کوتوله ها گذاشته شده بود(منظورم همون کوتوله س) رو نویسنده  میتونست تغییر بده . چون برخلاف اسمشون اون هارو غول پیکر توصیف کرده بود.  سفید برفی موهاش کوتاهه ولی اینجا موهاش بلند بود. و کلا نتیجه گیری که میشد از داستان کرد این بود که سیندرلا سفیدبرفی اصلیه. داخل کتاب چندبار اسم یا نشونه ای از پرنسس های مختلف دیزنی بود. برای مثال وقتی سیندرلا به خواب ابدی فرو رفت سفید برفی بهش گفت زیبای خفته و در آخر داستان وقتی هانتر مرد سفید برفی مثل السا همه جارو یخ بندان کرد و اسم خودشو گذاشت ملکه برفی.
موضوع مسخره تو داستان این بود که کوتوله ها از سفیدبرفی فرمانبرداری میکردن ولی ادعا میکردن که اگه اتفاقی واسه هانتر بیوفته میکشنش ( خوب آخر داستان نزدیک بود) ، درصورتی که وقتی از خواسته ی هانتر که مثلا فردا بیا و امروز نیا میخواست سرپیچی کنه و رفتار  هاش درمقابل نامه های هانتر رو نادیده میگرفتن . اینکه  نویسنده سعی داشت تمام اتفاقاتی که میوفته رو به پرنسس بعدی که راپونزله ربط بده ، مثلا اینکه  سفید برفی به همراه راپونزل وارد یک برج شد، جالب بود . هرچی که بود احساس میکنم که نویسنده حتی کم تر سعی کرده در فضای زندگی سفید برفی باشه . جدا از این موضوعات واقعا فضاسازی و اتفاقاتی که میوفتاد رو هرچقدر هم که معمولی بود دوست داشتم. میشد گفت واقعا حتی بیشتر از جلد اول . با اینکه بهش ستاره کم دادم ولی واقعا دوسش داشتم.
اینکه مادر خوانده راپونزل در رو با یخ پوشوند رو نمیدونم ولی اینو میدونم که راپونزل موهاش قرمز نیست!
پایان کتاب انتظار می‌رفت که سفیدبرفی به اینه وابسته بشه و اینه بهش چیره بشه و خودش هم هانتر رو بکشه و کلا همه نابود بشن. پایان نه ساده بود نه خیلی خوب. و واقعا نمیدونم دقیقا چی بگم🤷‍♀️
هرچی بود بدجنسی در این کتاب کمتر بود. درمورد هانتر و سیندرلا هم بگم که اون تیکه هاش واقعا مسخره بود. داخل این کتاب هم  بازم یه بوک مارک بود. واقعا از اینه ترسیدم . خطرناک بود واقعا...

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.