معرفی کتاب کوچولوی اضافی اثر معصومه صالحی کوچولوی اضافی معصومه صالحی 3.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 1 ناشر پر شابک 9786226041171 تعداد صفحات 220 تاریخ انتشار 1397/8/29 توضیحات کتاب کوچولوی اضافی، نویسنده معصومه صالحی. لیستهای مرتبط به کوچولوی اضافی باران هاشمی 1403/3/26 خواندههای ۱۴۰۳ 100 کتاب همراهانِ کتابیِ من در ۱۴۰۳ بخش اول 0 33 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زهرا 1401/10/11 گاهی لازم داریم یک مسیری و فرایند هایی را بگذرانیم تا به پذیرش برسیم و این پذيرش حل مسیله است . 0 6 باران هاشمی 1403/9/8 بار دومی بود که این کتاب رو میخوندم. دفعهی اول، با این تصور که کتاب در مورد بارداری ناخواستهس خوندمش اما بعد، متوجه شدم منظور از کوچولوی اضافی، کروموزوم کوچولوییه که اضافی بودنش، ممکنه سلامت جنین رو تهدید کنه. روایتهای کتاب مربوط به اوایل سال ۹۵ هست. از اونجایی که اوضاع درمانی مثل سونوگرافیها و آزمایشات برای مادران باردار و جنین کوچولوها، تفاوت زیادی کرده؛ خیلی به کسی که تجربهی مادری رو نداره، توصیهش نمیکنم -با فاز استرسیای که کتاب میسازه، به مادر باردار که اصلاااااا- اما برای کسی که یه بار این راه رو رفته و در جریان کم و کیف این مسیر هست، خوندنش میتونه جالب باشه! 0 2