میان آن ها عمومیزندگینامه و سفرنامه میان آن ها ریچارد فورد و 2 نفر دیگر 3.1 6 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر برج شابک 9786229647790 تعداد صفحات 136 تاریخ انتشار 1400/4/5 توضیحات کتاب میان آن ها، نویسنده ریچارد فورد. یادداشتها محبوبترین جدید ترین مرضیه اعتمادی 1403/6/9 یکی از بهترین کتابهایی که تابستان خواندم. چهقدر خوب و درست از پدر و مادرش گفته بود. کار سختیه آدم بخواد از پدر و مادرش بنویسه. 0 0 فاطمه داودی 1402/1/20 نشر «برج» از نامهایی بود که کموبیش در چشم گرداندن میان قفسههای کتابفروشی رویش مکث میکردم. حالا، بعد از خواندن این کتاب و ورق زدن چند کتاب دیگر «برج»، میگویم که بیهوده مکث میکردم.نشر غیرقابلاعتمادیست و توضیحِ درستش همان است که خودشان اول کتابهایشان مینویسند: «نشر برج شاخهی بزرگسال نشر هوپا است.» دربارهی این کتاب: فارسیِ خوبی ندارد. به نظر من خیلی بیوسواس، سرسری و ماشینی ترجمه شده است. من خواندن روایت زندگیهای کوچک و دمدستی را دوست دارم اما این کتاب خیلی خیلی معمولی بود. ساده و سرگرمکننده بود، مثل شنیدن خاطرهای کلی و مبهم در وقتهای پرت روز. چیزی که باعث میشد ادامهاش بدهم نگاه کردن به زندگی آدمهای معمولی بود. آدمهایی با زندگیهایی پرتکرار و شبیه به هم، با جزئیاتی منحصر به خودشان. بخش مرگ پدر و انتظار مرگ مادر بهتر از بقیه بخشها بود. 4 27 کوثر محمدی 1403/3/21 میان آنها زندگی نگاره یک پدر و مادر است از دیدگاه فرزندشان. تنها پسرشان. کتاب نثر روانی نداشت و زبان داستان هم جالب نبود که احتمالا بخاطر مشکل ترجمه کتاب بود. بخاطر اینکه دوست داشتم یک زندگی معمولی را بخوانم تمامش کردم. 0 3