بیگانه
خواندهام
1,527
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
:ژان پل سارتر فیلسوف و نویسنده فرانسوی در مقدمه ای بر اینرمان می نویسد : بیگانه اثر آقای کامو تازه از چاپ بیرون آمده بودکه توجه زیادی را به خود جلی کرد.این مطلب تکرار می شد کهاین اثر ««بهترین کتابی است که از متارکه جنگ تاکنون منتشرشده»»، در میان آثار ادبی عصر ما این داستان،خودش هم یکبیگانه است.داستان از آن سوی سرحد برای ما آماده است.از آنسوی دریا؛و برای ما از آفتاب، و از بهار خشن و بی سبزه آنجاسخن می راند؛ولی در مقابل این بذل و بخشش؛ داستان به اندازهکافی مبهم و دوپهلو است: چگونه باید قهرمان این داستان رادرک کرد که فردای مرگ مادرش««حمام دریا می گیرد،رابطهنامشروع با یک زن را شروع می کند و برای اینکه بخندد بهتماشای یک فیلم خنده دار می رود»» و یک عرب را ««به علت آفتاب»» می کشد و در شب اعدامش در عین حال که ادعا می کند««شادمان است و باز هم شاد خواهد بود.»» آرزو می کند که عدهتماشاچی ها در اطراف چوبه دارش هرچه زیادتر باشد تا ««او را بهفریادهای خشم و غضب خود پیشواز کنند.»»
ادبیات جهان محبوبترین کتابها دو بار باید خواند صد کتاب قرن لوموند فهرست برترین آثار فلسفی گودریدز برترین کتاب های تاریخ انجمن کتاب نروژ پرفروش ترین کتاب ها دهه 1940 میلادی داستان فانتزی جایزه نوبل ادبیات ادبیات کلاسیک سیاههی صدتایی رمان (انتخابهای رضا امیرخانی) کتاب هایی که شما را شگفت زده خواهند کرد برگزیده هفته کتاب ۱۴۰۰ فهرست برترین کتاب های اگزیستانسیالیسم ادبیات فرانسه 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید کتاب هایی که به بیشترین زبان های دنیا ترجمه شده اند پرفروش های ایران کتاب ادبیات اگزیستانسیالیسم ادبیات اقتباسی جریان سیال ذهن
بریدۀ کتابهای مرتبط به بیگانه
نمایش همهلیستهای مرتبط به بیگانه