این سوی تلهای شن این سوی تلهای شن جمال میرصادقی 1.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر شابک 0000000978130 تعداد صفحات 130 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب این سوی تلهای شن، نویسنده جمال میرصادقی. لیستهای مرتبط به این سوی تلهای شن علی کتابهایی که در سال ۱۴۰۱ خواندم 70 کتاب تعداد کتابها: ۷۲ بهترین کتابها: بهتره با یکی حرف بزنی، درس های تاریخ، پاندای بزرگ و اژدهای کوچک، ، سه شنبه ها با موری، The Millionaire Fastlane 0 21 مهتاب تیموری خوانده شده های 1400 74 کتاب لیست کتابهایی که در سال 1400 خوانده ام را در اینجا آوردم. 0 30 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهتاب تیموری 1401/4/22 این کتاب رو نخونید.به همین سادگی نویسنده در تلاش هست تا از سبک زندگی شهری انتقاد کنه و گسترش شهر و ساخت و سازهای شهری رو زیر سوال ببره .دارم سعی میکنم سختگیرانه با کتاب برخورد نکنم ولی نمیشه واقعا. شاید اینکتاب برای کسی که میخواد تازه شروع کنه به داستان خوندن به عنوان اولین کتاب عمرش جالب باشه ولی من به هبچ عنوان توصیه نمیکنم وقتتون رو تلف کنید. آقای عارفی احتمالا شیشه مصرف کرده که اتوبوس بنز بدون راننده دنبالش میکنه کل شهرو و بعد با رضایت خاطر و لبخند کرواتش رو سفت میکنه و سوار همون اتوبوس میشه :))))))))))))) دغدغه های نویسنده خوبه...زیر سوال نمیبرمش ولی اصلا و ابدا زیبا در نیومده برای من یه کتاب کمدی مسخره بود...میخوندم که بخندم :)))))))) 0 0