معرفی کتاب پرسی جکسون: نفرین تیتان اثر ریک ریوردان مترجم مریم حیدری
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
پرسى جکسون یک پیام اضطرارى از دوستش گروور دریافت مى کند و بلافاصله براى جنگ آماده مى شود. او تمام چیزهایى را که براى یک نبرد قدرتمندانه ضرورى است با خود مى برد: شمشیر برنزى اش ریپتاید... و دوستانش آنابت و تالیا. گروور دو دورگه ى قدرتمند را یافته که والدینشان نامعلوم است. اما این تمام چیزى نیست که انتظار پرسى را مى کشد. کرونوس خداى بزرگ تیتان تله اى مهیا کرده که قهرمانان جوان طعمه ى آن هستند. سومین کتاب از مجموعه ى پرسى جکسون ما را با داستانى پر از حادثه و در عین حال سرگرم کننده همراه مى کند. داستانى که در آن پرسى با خطرناک ترین چالش زندگى اش روبرو مى شود : پیشگویى وحستناک درباره ى نفرین تیتان.
لیستهای مرتبط به پرسی جکسون: نفرین تیتان
نمایش همهپستهای مرتبط به پرسی جکسون: نفرین تیتان
یادداشتها
1401/8/12
1403/1/17
1403/10/24
قطعا بهترین جلد از مجموعه همین بود. پایانش وااایییییی این جلد سرشار از عشق و هیجان و البته حرص بود. پایانش هم چنان حیرت انگیز بود که دهنم باز مونده بود. ریک ریوردان رو زنده میخواممم. یعنی چرا اینقدر بلا سرشون میارییییی و اینکه چرا آتنا اون حرف رو به پرسی جکسون تو اعتدال زمستونی زد؟ چرا مخالفه؟ ولی من واقعا عذاب وجدان دارم بخاطر اینکه از بیانکا بدم میومد. و واقعا الان نمیدونمچرا نیکو و پرسیدشمن شدن. نیکو پسر هیدیز بود! جدی؟! باورم نمیشه چقدر جالب بودددد. واییییی - توجه کنید بنده تو شوک کامل به سر می برم چون تازه کتاب رو تموم کردم-
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/8/15