معرفی کتاب شب شاه کشان اثر علیرضا شهبازین کتابعمومیداستانایران شب شاه کشان علیرضا شهبازین و 1 نفر دیگر 3.0 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر چرخ شابک 9786007405390 تعداد صفحات 172 تاریخ انتشار 1393/12/12 توضیحات کتاب شب شاه کشان، نویسنده علیرضا شهبازین. ادبیات ایران ادبیات داستانی داستان تاریخی رمان یادداشتها محبوبترین جدیدترین آروشا دهقان 1401/12/14 خواندنش رو کاملا اتفاقی و با نسخهی الکترونیک شروع کردم. برام جذاب بود؛ به اندازهای که همون روز رفتم کتابفروشی و نسخهی فیزیکیش رو خریدم تا ادامهش رو ساده تر بخونم اما وقتی به پایان داستان رسیدم... واقعا ناامید شدم. نویسنده ایدهی خوبی داشت. قلمش جذاب بود. دورهی پر تبوتابی رو برای نوشتن برگزیده بود اما شخصیت پردازیش خوب نبود. در واقع این داستان اصلا شخصیت پردازی نداشت. جوری که وقتی به صفحهی آخر رسیدم از خودم پرسیدم: خب که چی؟؟ به نظرم ایده و داستان حیف شده بود. میتونست خیلی طولانیتر و قویتر باشه. حداقل میشد شخصیت شاه اردشیر، پریزاد و مهمتر از همه، شاهزاده بهمن رو که نقش بسیار مهم و پیشبرندهای در داستان داره از دید سمیرامیس به مخاطب شناسانده بشه. 0 0