لیزه لوته حوصله نداره! لیزه لوته حوصله نداره! الکساندر اشتفنس مایر و 2 نفر دیگر 4.4 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر دلتا شابک 9786225280007 تعداد صفحات 28 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب لیزه لوته حوصله نداره!، پدیدآور الکساندر اشتفنس مایر. لیستهای مرتبط به لیزه لوته حوصله نداره! مریم بیات 1402/3/1 کتابهای کودک حال خوب کن 23 کتاب من معتقدم حتی آدم بزرگ ها هم باید کتاب کودک و نوجوان بخونند چراکه خیلی از مسائل و مشکلاتی که ما در زندگی باهاشون سروکار داریم، ریشه در کوکیهای ما داره! من اینجام تا کتابهای حال خوب کن کودک و نوجوان رو معرفی کنم :) 2 43 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زینب سادات رضازاده 1402/7/29 تا حالا شده در یک روزی که حسابی برایش برنامه ریزی کردید که گردش کنید یکدفعه همه چی عوض بشود و حالا مجبور باشید خودتان کاری کنید که حوصله تان سر نرود، لوته هم یک گاو با تمام عواطف انسانی هست فکر میکنید در این شرایط چه کارهایی میکند 😇😉 من عاشق تصویرگری های کتاب شدم، سه بار هر صفحه را دیدم و چقدر جزئیات دارد و چقدر حالات چهره میتواند نشان دهد که الان او چه حسی دارد. راستی میتوانید همراه کتاب از ته دل بخندین 😅 1 7