معرفی کتاب آنی شرلی در اینگل ساید اثر لوسی مود مونتگمری مترجم سارا قدیانی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
آنی شرلی دخترکی کک مکی است که موهای سرخی دارد و در یتیم خانه بزرگ شده است، او باهوش است، قوه تخیل بی حد و مرزی دارد و با امید و پشتکار و مهربانی های ساده اش، سعی می کند زندگی جدیدی را آغاز کند. هر چند برای ورود به این دنیای تازه باید سختی های بسیاری را پشت سر بگذارد، ولی آینده در نظرش آن قدر زیبا و امید بخش است که برای رسیدن به آن، با هر مشکلی کنار می آید و با هر شرایطی سازگار می شود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به آنی شرلی در اینگل ساید
نمایش همهلیستهای مرتبط به آنی شرلی در اینگل ساید
نمایش همهپستهای مرتبط به آنی شرلی در اینگل ساید
یادداشتها
1402/5/19
1403/11/14
تموم شد. (ریویو نیست فقط میشه گفت نامه ایه برای کتاب؟:'>) هشت جلد زندگی با انه تموم شد:) احساس میکنم این مجموعه همیشه یه قسمتی از من میمونه ریلا. جمز کوچولو... قطعا این جلد جلد موردعلاقه امه اینقدر غم ها و شادی های زیبایی باهاش تجربه کردم که:))) وقتی والتر مرد احساس کردم یکی از دوستام مرده (قسمت اخر کتاب که جم درباره نترس بودن والتر میگفت خرد شدم... همیشه خودش رو ترسو میدونست.) وقتی جم نامه نوشت که حالش خوبه احساس کردم یکی از عزیزترینای خودم داره بر میگرده وقتی جنگ تموم شد مثل تمام اهالی اینگلساید شادی کردم. و در اخر وقتی ماندی جم رو دید. اونجا از همه بیشتر برام عزیز بود. و واقعا به نظرم یکی از قشنگ ترین قسمت های این کتاب بود. اینکه این همه سال توی ایستگاه بود و اون جوری رفت به استقبالش.... فکر کنم عجیب باشه چون این بخش از همه بیشتر اشکمو در اورد. در اخر خداحافظ انه، و خانواده بلایت.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1401/10/13
1403/5/9