الماس در تاریکی

الماس در تاریکی

الماس در تاریکی

1.2
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

2

خواهم خواند

1

شابک
9786227574791
تعداد صفحات
136
تاریخ انتشار
1402/3/6

توضیحات

        کتاب الماس در تاریکی داستان رنج‌های زنی به نام رعنا است که سعی می‌کند با وجود سختی‌ها به زندگی ادامه دهد. او پسری بیمار دارد که پزشکان تقریبا از او قطع امید کرده‌اند.

همسر رعنا امیر نام دارد و او نیز زیر فشاری که بیماری پسرشان به آن‌ها وارد کرده، دارد له می‌شود.


      

یادداشت‌ها

          داستان اینطور شروع می‌شود که رعنا خانم پسری دارد که بیمار است و چشمش باید عمل شود.... دو صفحه ابتدایی کتاب را برایتان گفتم. باقی داستان در مورد سه پسر است که آرزویی دارند و برایش تلاش می‌کنند یک آرزوی خیلی خیلی بزرگ و عجیب... در انتهای داستان هم پسر رعنا خانم عمل می‌کند و تمام.

ولی در خلاصه طاقچه در مورد این کتاب نوشته داستان رنج های زنی به نام رعنا که سعی می‌کند با وجود سختی ها به زندگی ادامه دهد😄😄😄
نمی دانم این خلاصه‌‌های کتاب را چه کسی برای طاقچه می نویسد! نه تنها باعث گمراهی خواننده در انتخاب کتاب است بلکه از نظر حرفه‌ای باعث تضعیف برنامه طاقچه می‌شود.
 
حالا برگردیم سر اصل داستان:
این کتاب تنها یک نکته قوت دارد که زبانش داستانی و سالم است. ولی  از نظر داستانی بسیار ضعیف است زیرا شخصیت‌ها در برابر خواسته‌شان هیچ مانعی ندارند! یک قصه آبکی از سه بچه محصل که نمی دانیم چند سالشان است، آنوقت تصمیم می‌گیرند ابزاری بسازند که با آن از سیاره زحل الماس جمع کنند. همش در مسجد هستند و حاج آقا آنها را به مهندس سازمان فضا معرفی می‌کند و خلاصه که آرزوی بچه ها به ساختم دستگاهی که نمونه خاک از ماه بیاورد تقلیل می یابد و تمام و جالب اینکه سازمان فضایی از این گل پسرها دعوت به همکاری در ساخت پروژه شان می‌کند! در المپیاد هم اول می‌شوند.  چشم یکی‌شان هم که عمل می‌خواست زود خوب می‌شود.
نه خبری از تعلیق هست نه باور پذیری و نه هیجان. یک خط صاف از یک تصمیم عجیب و اجرای آن.
گول جلد کتاب را نخورید . داستان ایرادات جدی دارد.اگر خدای نکرده این کتاب را خریده‌اید امیدوارم ۹ تا ۱۲ ساله به زور آن را بخوانند.به گمانم کتاب با این قصد  نوشته شده است که روحیه خودباوری در نوجوان تقویت شود. ولی متاسفانه موفق نبوده است.
        

7

        الماس در تاریکی داستان ۳ تا بچه مدرسه ایه (تا آخر داستان هم سن دقیقشون رو نمیفهمیم. احتمالا راهنمایی باشن)که میخوان یه کاری برای کودکان کار انجام بدن. ایده اولیشون رفتن به فضا و آوردن الماس از سیاره زحله!!!(باران الماس در زحل رو سرچ کنید)
خلاصه که دست به کار میشن و دنبال آدمی می‌گردن که بتونه بهشون کمک کنه تا میرسن به عموی یکی از دوستاشون که در سازمان فضایی ایران کار میکنه!
گره بعدی داستان هم بیماری چشمی یکی از بچه هاست که داره کورش میکنه و یا باید بره خارج از کشور عمل کنه یا خودش رو داخل ایران به دست جراح تازه کار ایرانی بسپره که تنها کسیه که تو آسیا این عمل رو انجام میده! 
خوب اگر بخوام بقیه داستان رو در دو خط بگم این میشه که بچه ها میفهمن ایده الماس آوردن از فضا منطقی نیست و نمیشه. پس با کمک تیم فضایی ایران دستگاهی میسازن که بره و از ماه نمونه خاک بیاره. دوست مریضمون هم با عمل در ایران حالش خوب میشه. 💆‍♀ به همین سادگی💁‍♀ به همین خوشمزگی😋! لیلیلیلی🤦‍♀

حالا من یه سوال ساده دارم!
دقیقا ایده ناب تیم الماس ۴.۳.۴ (تیم ۳ تا بچه داستان ما) چی بود که سازمان هوایی حاضر به همکاری باهاشون شد؟ چه توانایی، مهارت یا اطلاعات خاصی داشتن که مهندسای فضایی ایرانی نداشتن و حضور اینا براشون موثر بود! 
چرا دانشمندای ایران خودشون به فکر ساخت رباتی برای آوردن نمونه خاک ماه نیوفتادن؟
یه دانش آموز با خوندن چندتا دائره المعارف نجومی چه اطلاعاتی بیشتر از متخصصای این حوزه میتونه داشته باشه که به درد همچین کار عظیمی بخوره؟
کنار این ابهام بزرگ، ضعف قلم، توصیفات ضعیف و اضافی، مکالمات غیرواقعی، گره های ساده و گره گشایی های بچگانه از دیگر مشکلات این کتاب ۱۳۶ صفحه ای است.
این کتاب رو نهایتا به یه نوجوان ۱۰ تا ۱۵ سال کتاب نخون و عاشق ایران میشه داد.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

5