چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

3.1
82 نفر |
32 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

25

خوانده‌ام

248

خواهم خواند

76

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب می‌باشد.

خانم فلورانس اسکاول شین، سال ها به عنوان هنرمند و طراح، دانشمند متافیزیک و سخنران، شناخته می شدند که با تلاش پیگیر، به هزاران نفر در جهان کمک کردند تا مشکلات شان در زمینه های سلامت، سلامت روانی و غیره را حل کند. بی شک، ایشان با چهار اثر ممتاز خود که در این مجموعه گردآوری شده است، دریچه ای راهگشا به سوی کامیابی و شادکامی را به روی همه مخاطبین خود گشوده است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

نمایش همه

یادداشت‌های مرتبط به چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

          زنی دچار مشکلات مالی فراوان بود و نیاز فوری به پول داشت ، از من خواست شفاعتش کنم ، عبارات تاکیدی را به کار بردم و از راه غیر منتظره ای پولی مد نظر را به دست آورد.
سراسر این کتاب پر است از داستانهایی که خلاصه آن همین عبارات بالاست! البته گاهی به جای پول همسر یا عشق یا موقعیت شغلی جایگزین می شود 
خوب از یک کتاب به زعم نویسنده متافیزیکی نمی شود انتظار استدلال علمی داشت ، اما می شود حداقل انتظار بیان مقبول تر ، یا حداقل ارجاعات درست تری داشت! من هم می توانم هزاران مدل از این داستانها بنویسم! از کجا معلوم که اینها راست هستند؟ البته با توجه به باور نویسنده باید به شهودم رجوع کنم و بپذیریم که خردبرتر ، همواره خیر خواه است (و به همین دلیل!) این ها همه رخ داده! 
حتی اگر فرض کنیم همه این داستانها عین حقیقت باشند هم بعضا شامل نکات ابلهانه ، متناقض ، بی ربط یا حتی غیر اخلاقی هستند! (مثلا حل مشکل با پیدا کردن پولی رو زمین!!!) و موارد مشابه. 
حرف اصلی کتاب را می شود در 40 -50 صفحه ، با توضیحات کافی بیان کرد .  نمی خواهم بگویم هرچه در کتاب گفته شده مزخرف و بی سر و ته و اشتباه است ، بر عکس معتقدم بعضی حرفهای نویسنده ، حرفهای مشترک تمام ادیان است (مثل بحث توکل و اعتماد به خدا و خیرخواهی خدا) و اگر بخواهیم حتی با روانشناسی مدرن هم آنها را بررسی کنیم ،(مواردی مانند امیدواری به موفقیت و ..) باورها یا روش های نادرستی نیستند ، -هرچند که تاکید می کنم بخشی از حرفها و باورهای نویسنده  یک مشت اراجیف بودند  ، اما نه همه آنها و نه لزوما بیشتر آنها- اما این داستهای آبکی و احساسی و بعضا نادرست و غیر اخلاقی تنها از ارزش و جدی بودن کتاب کاسته  که اگر این موارد نبود ، شاید ارزش و اثر گذاری اثر بیشتر می شد.
البته شاید این نکته هم قابل تامل باشد که خانم شین ، متولد 1871 بوده و در سال 1940 ، فوت کرده است و دور از ذهن نیست که در آن برهه از تاریخ ، این نوع ادبیات ، داستان تعریف کردن برای اثبات حرف ها و نظرات ، نامتعارف و غیر قابل پذیریش نبوده و مردم آن زمان چنین چیزهایی را به راحتی می پذیرفتند . 
در نهایت هرچند بعضی حرفهای خانم شین را در دیدگاه مذهبی می پذیرم  - گرچه ایشان این موارد را از مشخصات دین مسحیت دانسته ولی در ادیان دیگر هم هست ، و حتی در اسلام هم با بیانی مستدل تر و معقول تر بیان شده - اما به نظرم شیوه بیان این حرفها ، برای زمانه فعلی نه مناسب است و نه  اثر گذار و فقط لبخندی طنز امیز بر روی لب خواننده می گذارد.
تنها شاید این کتاب ، برای یک نوجوان شدیدا افسرده ، که از قضا خیلی هم اهل مطالعه و تحقیقات و .. نباشد ، بتواند اثر فوری بگذارد و به او روحیه ببخشد .
        

9

 • خاوَردُخت •

27 دقیقه پیش

          سال ۹۷ هدیه گرفتمش اون سال این کتاب و کتاب بیشعوری مثل یک اتیکت خفن وصل دانشجو ها بود  متاسفانه با خوندن چند صفحه  شوتش کردم ته کتابخونه ام...😬
اما در یک تصمیم کاملا نابخردانه مجدد شروعش کردم تنها دلیلم این بود که ببینم اصلا محتواش چی به چیه و این آدم کمال‌گرا به خوندن چند صفحه راضی نشد پس به اندازه  ۳۰۴ صفحه خودش رو  زجر کشش کرد..🤐🥴
فقط برام سوال بزرگی پیش اومد که چرا ی سریا باخوندن این کتاب از خود بیخود شدن که انگار چه مطالب عجیب و راهگشایی به دستشون رسیده😳
تو ی قسمت از کتاب نوشته اگر میخوایی از ترست خلاص بشی  پس باید بری تو دل ترس!! ..خب اینکه تو کلام امام علی بار ها شنیدیم و خوندیم چرا اونجا دچار حیرت نشدیم...؟!؟!🧐
یا
قسمتی  دیگه از کتاب نوشته روزت رو با جملات خوب اگه شروع کنی اتفاقات خیلی خفنی برات پیش میاد خدایی اینو دیگه همه توی سیره پیامبر شنیدیم..!
یا  در صفحه ۷۱ کتاب نوشته "عیسی(ع) می دانست همه بیماری ها به علت گناه هستند ....." شما فکر کن یک کارشناس مذهبی اینو توی تلوزیون بگه هیچی دیگه...😏
کل کتاب داره میگه از جملات منفی استفاده نکن به همه چیز خوشبین باش و از  هیچکس نفرت نداشته باش چون به سمت خودتت برمیگرده..🤕
من  دروس حوزه نخوندم خودمم خیلی مطالعات آزاد گسترده نداشتم اما میدونم توی احادیث معتبر و خود قرآن همه اینا چه بسا دقیق تر توضیح داده شده..
آما خب...👩‍🦯
 مطالب همش تکرار تکرار تکرار...
میخواستم چند نمونه  از تناقضات  کتاب رو بنویسم که دیدم حتی راضی نمیشم دوباره   دستم بگیرمش☠
پس بهم اعتماد کنید یا خودتون برید وقتتون رو مثل من بریزید تو جوب🤐🙉👊
        

1

          خواندن این کتاب را به کتابخوارهای بالای ۲۰ سال توصیه نمیکنم...
به چند دلیل :  ‌ 

این کتاب در سال های دوری نوشته شده و در زمان خودش مشکلات زیادی را حل کرد که مثل توپ صدا کرد، پس انتظار نداشته باشید که بتواند مشکلات امروز جوانان را حل‌کند.

این کتاب یک کتاب درون گفتمانی سنتی بوده و چون قرار نبوده یک کتاب استدلالی علمی-روانشناسی باشد پس انتظار این را نباید داشت که برای هر ادعایش دلیل شبهه‌زدا بیاورد پس برای کسی مناسب است که عقایدش سفت و سخت نشده باشد یعنی زیر ۲۰ سال

این کتاب با همان بیان غیراستدلالیِ درون‌دینی زیبایی که دارد توانایی این را دارد که دید مثبت به زندگی را در یک نوجوان ایجاد کند و هنوز هم بعد ده ها سال در این خصوص سودمند است. پس اگر یک فرد +۲۰ سالِ خوره کتاب هستید انصاف نیست که آن را زرد بنامید (گرچه بنابر معیارهای امروز زرد محسوب می‌شود.)

پ.ن: شاید بهترین تعبیر این باشد که این کتاب را یک کتاب سبز با مخاطب خاص درنظر بگیریم... چرا که قطعا از قورباغه را ببوس برایان تریسی بهتر است!


        

19