هیولاهایی که لایق شان هستیم هیولاهایی که لایق شان هستیم مارکوس سجویک و 1 نفر دیگر 4.5 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر پیدایش شابک 9786222441760 تعداد صفحات 224 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب هیولاهایی که لایق شان هستیم، نویسنده مارکوس سجویک. بریدۀ کتابهای مرتبط به هیولاهایی که لایق شان هستیم aram 1403/7/18 هیولاهایی که لایق شان هستیم مارکوس سجویک 4.5 1 صفحۀ 4 آن که به شکار هیولا میرود، مراقب باشد که در ورطه هیولا شدن قدم میگذارد. آن گاه که به حد کافی به درون ورطه خیره شود، ورطه هم سر برمیگرداند و به درونش خیره میشود. 0 1 aram 1403/7/18 هیولاهایی که لایق شان هستیم مارکوس سجویک 4.5 1 صفحۀ 142 از روزی که به دنیا می آییم نمی دانیم چه خبر است و تنها دو جواب داریم: خلق و نابودی. 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین aram 1403/7/20 این کتاب رو همین الآن تمومش کردم و میتونم بگم همه پسند نیست! یعنی واقعا شاید از ۱۰۰ درصد کتاب خون ها فقط ۱۵ درصد از اون ها این کتاب رو بخونن اونم تا پایان کتاب. حالا چرا اینو میگم چونکه کتاب همش یعنی تمامه کتابه فقط دربارهی تفکر خوده نویسنده بود، برای همین خوب من خوندم خوب بود نمیتونم نظر بدم بهش بخاطر اینکه فقط تفکر خوده نویسنده بود و همین 0 2