معرفی کتاب هتل شیشه ای اثر امیلی سنت جان مندل مترجم ابوالفضل نصری هتل شیشه ای امیلی سنت جان مندل و 1 نفر دیگر 4.2 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 2 ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001828805 تعداد صفحات 328 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب هتل شیشه ای، مترجم ابوالفضل نصری. بریدۀ کتابهای مرتبط به هتل شیشه ای яσвεят 1404/2/15 هتل شیشه ای امیلی سنت جان مندل 4.3 2 صفحۀ 91 اگر پول را یک کشور فرض کنیم شهروندان دیگری هم وجود داشتند که وینست علاقه چندانی به آنها نداشت 0 2 яσвεят 1404/2/15 هتل شیشه ای امیلی سنت جان مندل 4.3 2 صفحۀ 73 اما چه جور مردی در مورد ازدواج خود به دخترش دروغ می گوید ؟ 0 3 яσвεят 1404/2/15 هتل شیشه ای امیلی سنت جان مندل 4.3 2 صفحۀ 319 از لبه ی کشتی به میان ظلمت وحشی طوفان می افتم. افق یکبار ، نه دوبار جلوی چشم ام چرخ می خورد ، دوربین از دستم رها می شود. احساس می کنم در میان پاره های یخ فرو می روم. 0 0 яσвεят 1404/2/15 هتل شیشه ای امیلی سنت جان مندل 4.3 2 صفحۀ 142 می دانست که قرار است جاناتان دستگیر شود و این آخرین باری است که می تواند از دیدن این منظره لذت ببرد . 0 2 لیستهای مرتبط به هتل شیشه ای گگاب 1403/4/25 تابستون🪄 16 کتاب کتابایی که میخوام تابستون بخونم 0 12 یادداشتها محبوبترین جدیدترین яσвεят 1404/2/15 خوب کتاب پر است از روایت های Easter egg از کتاب های قبل نویسنده یعنی دریای آرامش و ایستگاه یازده ؛ ایستراگ هایی که اگر خیلی با اون ها آشنا نباشی میتونه مطالعه کتاب را برای تو بجای شفاف و روی غلطک افتاده گاهی گنگ و حوصله سر بر بسازه. سبک نویسنده به گونه ای هست که مدام دوست داره که پرش های زمانی گوناگونی داشته باشه «چیکار کنیم مدلشه دیگه :) » اما در این روند پرش های زمانی اغلب نکاتی اصلی و بنیادینی از داستان رو قرار داده که بسته به دید شما می تواند این نکات شفاف و ملموس باشند. حالا برگردیم به روند اصلی خود کتاب این اثر برای یک فرد عادی که پیش زمینه ای نداره از سنت جان مندل یونیورس ، بهتره که سراغش نیاد چون المان های علمی تخیلی آن کمتر از حد قابل قبول است حتی المان های جنایی معمایی . در پایان ترجمه ی آقای نصری عزیز رو هم باید در نظر گرفت که به قدرت و به جد متن داستان رو برگردانده فارسی نموده اند. نتیجه گیری من این است که معرفی این کتاب را در پک جان مندل قرار بدم ، که اگر ایستگاه ۱۱ را خوانده ای و درگیر اپیدمی بیماری شدی و با دریای آرامش ارتباط برقرار کردی و در زمان سفر کردی بیا به هتل کایت شیشه ای ، جایی که باید آخرین ذرات شیشه خورد شده را ؛ «تـــــــــو» قورت دهی !! 0 9 chino 5 روز پیش کتاب خاصی که خلاصهش اصلا خوب نیست! یکی از واقعیترین کتاب هایی که خوندم. شخصیت هایی که اعصاب خورد کنی که میتونیم صفاتشون رو توی بقیه پیدا کنیم. دنیایی که داخلش زندگی نکردیم ولی میتونیم سرما و گرماش رو حس کنیم و داخل خیابونه هاش قدم بزنیم. احساساتی که متعلق به ما نیستن ولی قلبمون رو سنگین میکنن. این کتابی نیست که بشه از روی فصل های اولیهش قضاوت کرد، باید صدای توی سرتون که اعصابش از روند کتاب خورد شده رو ساکت کنین، و اجازه بدین کتاب خودش داستانش رو بگه. شما تماشاچی هستین. انشعاب زندگی های متفاوت رو میبینین که چطور به یک جریان اصلی پیوند میخورن، پیش میرن، بعضی راهشون رو جدا میکنن و بعضی دیگه سقوط میکنن. با این وجود انتخاب این کتاب به شدت سلیقهایه. من خودم فکر نمیکردم ازش خوشم بیاد ولی نمیتونم بگم بقیه هم مثل من نظرشون تغییر میکنه. ولی بهش یه شانس بدین. این کتاب رو به کسایی پیشنهاد میکنم که اول از همه صبورن. اگه به شخصیت پردازی های خوب اهمیت میدین، انتظارتون رو براورده میکنه. اگه میخواین سبک های متفاوتی رو امتحان کنین، توی لیستتون بزارینش. من این کتاب رو از کتابخونه گرفتم. 0 0