معرفی کتاب در جست وجوی آبی ها اثر لوئیس لوری مترجم کیوان عبیدی آشتیانی

در جست وجوی آبی ها

لوئیس لوری و 2 نفر دیگر
3.8

1397/7/1

داستان، بخش دوم از یک سه گانه است، سه گانه ای که قسمت اول آن با عنوان بخشنده توسط همین نشر به چاپ رسیده است.
کایرا دختر یتیمی است که با پاهای کج متولد شده است. او در دهکده ای زندگی می کند که طبق قواعد حاکم بر آن جا، افراد معیوب از حق زندگی محروم هستند. بعد از مرگ مادرش، کایرا نگران آینده اش است چرا که دیگر پشتیبانی برای زندگی در دهکده ندارد، ولی شورای سرپرستی دهکده از او حمایت می کند. کایرا قدرتی بی نظیر و استثنایی در بافت پارچه با نخ های رنگی دارد، او هنرمندی است که می تواند طرح هایی زیبا خلق کند و این راز بقای اوست، چیزی که خیلی زود متوجه آن می شود و چیزی که منجر به طرح نقشه برای نجات زندگی خود و مردم دهکده اش می شود.

لیست‌های مرتبط به در جست وجوی آبی ها

choobin

choobin

1404/2/30

استاد عروسکاستاد عروسکاستاد عروسک

کتاب های چشمک زن

71 کتاب

کتاب ها برای من در زندگی زنده ترین موجودات بی جان هستند...همونطور که معجزه آخرین پیامبر ما هم یک کتاب هست.اما بین همه کتاب هایی که خوندم همه کتاب هایی که به زندگیم وارد شدند و خیلی وقتا وسیله های نجات بخش من بودند، کتاب های زیادی بودند که مثل ستاره های دنباله دار توی زندگیم می درخشیدند و من محو زیباییشون می شدم و بعد محو می شدند...کتاب هایی هم بودند که اثرشون یه گوشه ای از وجود من مونده ولی حتی خیلی وقتا یادم میره که وجود دارند...اما معدود کتاب هایی هم بودند و هستند که وارد زندگیم شدند و مثل ستاره درخشیدند...ستاره هایی که هرموقع به یادشون میفتم و بهشون نگاه می کنم بهم چشمک می زنند و میدونم که هستند و هرموقع که بخوام میتونم دری رو به دنیاشون باز کنم و دوباره توی دنیاشون غرق بشم...بعضی ازونا کمکم کردند فراموش کنم ...بعضی التیام بخش بودند ...بعضی ملاقات با دنیای دیگه ای بود که دوست داشتم درونشون زندگی کنم یا حتی گاهی منو از لب پرتگاه برگردوندند...شاید خیلی ازونا از نظر دیگران پوچ ،کسل کننده ،بی محتوا یا بچگانه باشند یا حتی خیلی مهجور مونده باشند و چاپ تموم ، اما نقش مهمی رو تو زندگی من ایفا کردند ...بخاطر همین دوست داشتم ازشون یه لیست درست کنم...تا همینطور که داخل خونه جدا از بقیه کتاب ها گذاشته شدند و بهم قوت قلب میدن ، اینجا تو خونه جدیدم در بهخوان هم جا و مکانی داشته باشند.

سلام  به بهخوانی های عزیز و کتاب خون خوبید ؟ کتاب هاتون چطورند ؟
اگر می‌خواهید واقعا راجب این کتاب بدانید و تصمیم گیری کنید ممنون میشم این متن طولانی را تا انتها بخوانید چون حتما به تصمیم گیری تان کمک خواهد کرد .
نظری در مورد این کتاب :
خب راستش من جلد اول این کتاب را نخوندم برای همین نمیتوانم راجب اینکه از جلد اول بهتر بود یا نه نظر بدهم .
ولی خب کتاب خوبی بود .
اما متاسفانه قلم آقای لوئیس لوری یک مقدار مشکل داشت . چند تا از اشکالات این ها هست :
۱_ آقای لوئیس لوری داستان خوبی برای کتاب داشت اما خیلی متن را دشوار بود . به قول قدیمی ها ، خیلی لقمه را دور سرش چرخونده بود . یعنی داستان خیلی دشوار بود
۲_نمیدونم شاید من متوجه نشدم یا مشکل از قلم نویسنده بود ولی اگر بخواهم صادقانه بگویم انگار مشخص نبود راوی داستان کی هست . گاهی از زبان شخصیت اصلی روایت میشد و گاهی از زبان راوی . اصلا نمی شد تشخیص داد .
۳_ اینکه وسط داستان در اوج لذت و هیجان داستان به گذشته باز می‌گشت و گذشته را روایت می‌کرد یک خورده برای خواننده به نظرم آزار دهنده بود
به نظرم جناب آقای لوئیس لوری نباید آنقدر لحن دشواری داشته باشد . همین دشواری باعث می شود که یک مقدار از کتاب زده بشید . برای همین اگر تازه کتاب خوانید بهتون این کتاب را پیشنهاد نمیکنم ولی اگر تازه کتاب خوان نیستید و به هر نوع کتابی عادت دارید این کتاب می تواند خوب باشد . به هر حال هر انسانی باید هر نوع کتابی را بخواند .
 اما خب کلی بخواهم بگویم این کتاب به لحنی سختی نگارش شده بود ؛ یعنی لوئیس لوری
سخت نوشته و مفهوم خیلی جزئی ست . باید بالای یک بار بخونید تا متوجه بشوید چون که راوی نامشخص هستش و تو نمیفهمی کی داره داستان را روایت می کند واسه همین سخته .
البته می توانید با اندکی تفکر در بار اول خوانش متوجه بشوید .  من تلاشم را کردم که بتونم درکش کنم و به نظرم تا حدی قابل توجهی ( نسبت به لحن سخت کتاب ) تونستم کتاب را درک کنم . و راجب داستان کتاب :
داستان واقعا زیبایی داشت ، داستان درمورد مقاومت یک دختر یتیم است . کشمکش های آن دختر برای زندگی عادلانه که حق هر انسان است . واقعا از شخصیت داستان کایرا خوشم آمد . واقعا داستان زیبایی را لوئیس لوری ساخته بود.
مفهومی واقعی از عدالت ، عشق ، تلاش ، مقاومت و پر از مفهوم .
در آخر به نظرم داستان زیبایی بود ، گاهی طنز بود و گاهی غمگین ، گاهی شیرین و گاهی تلخ و این جریان احساسات است که تورا وادار می‌کند بخوانی .
با توجه به توضیحاتی که دادم امیدوارم بتوانید انتخاب صحیح برای خواندن یا نخواندن این کتاب را داشته باشید .
موفق باشید 🌼💛

داستان کشش کافی رو داشت. به اندازه جلد اول من رو جذب کرد.
دوست دارم زودتر جلدهای دیگه رو بخونم تا ببینم سرنوشت چی میشه..
پسری که آخر جلد ۲ مت ازش حرف زد، پسر چشم آبی دهکده شفا، همون یوناس جلد اوله؟

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.