آرزوی نبات کوچولو آرزوی نبات کوچولو عاطفه محمدزاده 4.3 3 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 2 ناشر جمال شابک 9789642024377 تعداد صفحات 24 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب آرزوی نبات کوچولو، نویسنده عاطفه محمدزاده. لیستهای مرتبط به آرزوی نبات کوچولو حانیه وحیدزاده 1402/8/19 لیست کتاب های کتابخانه هیئت محبین الرضا (ع) ۱ 21 کتاب این کتا ها برای گروه سنی بالاتر از ۴ سال مناسب است. 0 1 حانیه وحیدزاده 1402/11/27 کتاب های مادر، فرزندی برای کودکان 5 کتاب عشق مادرانه مادران و دختران مادران و پسرها 0 1 ن.سادات.ن 1401/10/25 کودک 30 کتاب لیست در حال تکمیل است 0 17 یادداشتها محبوبترین جدید ترین ن.سادات.ن 1401/10/23 به نام خدا آرزوی نبات کوچولو، داستان دختر بچه ایست که در جسجتوی آرزوی حقیقی خود به آرزوهای کوچک و بزرگ مختلفی فکر میکند ولی هیچ کدام از آنها را انتخاب اصلی خود نمیبیند. تا اینکه در جریان مریضی اش متوجه می شود مادرش به همه ی آرزوهای کوچک در نقش مادری رسیده است و در عین حال، هم خدا انتخابش را دوست دارد هم به دیگران کمک میکند، هم به علایقش می پردازد. این داستان کودکانه ی پرمحتوا، به دختران از همان کودکی می آموزد که انتخاب نقش مادری در رأس همه ی نقش های زنانه، هویت اصلی آنان است و در عین حال یک مادر میتواند در خیلی از عرصه های دیگر فعالیت کند. گزیده ی کتاب؛ نبات کوچولو با خودش گفت: «حالا که می دانم آرزوی مهم من چی هست، باید مواظب آن باشم. نباید آرزوهای کوچک این آرزوی بزرگ را از من بگیرند.» 5 15 زینب سادات رضازاده 1402/9/26 همهی ما آرزوهای بزرگی را در کودکی داشتیم ، دکتر ، نقاش، بازیگر و ... نبات هم همین طور هست تا اینکه یک روز میفهمد آرزویش دقیقا چیست ... وقتی کتاب را خواندم با خودم گفتم کاش همه مادرها بخوانند کتاب را تا یادشان باشد که آنها همه کاره هستند در خانه و کنار فرزندان شان. 0 9 زهرا منظمی مطلق 1402/7/10 دوسش داشتم. رو موضوعی دست گذاشته که هم خیلی لازمه هم فراموش شده. مادری و ارزش آن 0 1