معرفی کتاب فصل بعدی زندگی ات را طراحی کن: چطور رویاهایتان را بشناسید و زندگی تان را بازسازی کنید اثر دبی تراویس مترجم هدیه جامعی

دبی تراویس و 2 نفر دیگر
2.5

1399/7/2

چند سال پیش به جایی رسیدم که باید تصمیم می گرفتم به همان روشی که قبلاً ‏زندگی می کردم زندگی کنم یا اینکه تغییری اساسی در آن ایجاد کنم. من تغییر را ‏انتخاب کردم. برای تحقق رؤیاهای هیجان انگیز فصل بعدی زندگی ام تلاش کردم و ‏حالا در دل آن رؤیاها زندگی می کنم: مزرعه و ملکی را که در توسکانی به  حال خود ‏رها شده بود، بازسازی کردم و آن را به گریزگاهی برای زنانی تبدیل کردم که به ‏تغییری در زندگی شان نیاز دارند. ‏ در این کتاب می خواهم تجربیاتی را که در این راه به  دست آورده ام، با شما در میان ‏بگذارم و داستان های جذاب و انگیزه  بخشی را که مردم در جلسات مختلف با من ‏سهیم می شدند، برایتان تعریف کنم. این کتابی است برای افرادی که می پرسند: «چه ‏چیزی در آینده در انتظارم است؟» برای افرادی که آرزو دارند تغییری اساسی در ‏زندگی شان ایجاد کنند، اما احساس می کنند شرایط و ابزارش را ندارند؛ برای تمام ‏افرادی که تصور می کنند زندگی در رؤیاهایشان چه شکلی خواهد بود، برای تمام ‏افرادی که می پرسند: «چه می شود اگر…»

لیست‌های مرتبط به فصل بعدی زندگی ات را طراحی کن: چطور رویاهایتان را بشناسید و زندگی تان را بازسازی کنید