وظیفه ادبیات: مجموعه مقالات عمومیادبیات وظیفه ادبیات: مجموعه مقالات لئونید لئونوف و 1 نفر دیگر 3.6 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 12 خرید از کتابفروشیها ناشر انتشارات نیلوفر شابک 9789644484643 تعداد صفحات 328 تاریخ انتشار 1389/7/28 توضیحات کتاب وظیفه ادبیات: مجموعه مقالات، نویسنده لئونید لئونوف. مجموعه مقالات ادبیات دهه 1970 میلادی نقد ادبی ادبیات کلاسیک یادداشت ها محبوبترین جدید ترین ماهنامهی شهر کتاب 1401/2/22 بحث بر سر وظیفهی ادبیات، ادبیات سیاسی، و ادبیات ناب در نیمهی قرن بیستم میلادی، و دست بر قضا نیمهی قرن حاضر شمسی در ایران، بحث داغ محافل ادبی بود. در این مجموعه، نویسندگانی مثل رولان بارت، ناتالی ساروت، آلن روب گِریه و... تعهد در ادبیات را از منظر دیگری مینگرند. ماهنامهی شهر کتاب، شمارهی هشتم، سال 1395. 0 7 حسین گلستانی 1402/6/11 این کتاب مجموعهمقالاتی است از بزرگان حوزۀ ادبیات که دربارۀ ادبیات صحبت کردند. ادبیات و واقعیت، ادبیات چه میتواند بکند؟، ادبیات و سیاست سه بخش اصلی تشکیل دهندۀ کتاب است و ذیل این سرفصلها به مطالبی مانند ترازنامه، ادبیات و نیروهای حاکم بر جامعه، توانایی ادبیات، ادبیات تحت تعقیب سیاست و... پرداخته است. زحمت تدوین و ترجمه این مقالات را مرحوم استاد ابوالحسن نجفی به دوش کشیده و انتشارات نیلوفر هم آن را منتشر کرده است. چاپ اول این کتاب در سال 1356، چاپ دوم 1364، چاپ سوم 1389 و چاپ چهارم 1401 و شمارگان 330نسخه روانه بازار شده است. پیشنهاد میکنم حتی اگر اهل مطالعه تخصصی ادبیات نیستید برای یکبار این کتاب را تورق کنید. شما با درون نویسندگانی مانند ژانپل سارتر، آلبرکامو، رولان بارت و دهها نویسنده دیگر آشنا میشوید و این آشنایی با درون برای شناخت و فهم بهتر بیرون آنها که همان آثارشان میباشد کمک بزرگی میکند. 1 23