معرفی کتاب هری پاتر و تالار اسرار اثر جی. کی. رولینگ مترجم آرزو مقدس

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
1,347
این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
کتاب حاضر ترجمه و چاپ دیگری است از کتاب "هری پاتر و اتاق رازها "که تاکنون بارها به چاپ رسیده است .در این کتاب نیز بخش دیگری از ماجراها و سرگذشت پرهیجان نوجوانی از نسل جادوگران به نام "هری پاتر "ـ که از نیروهای خارق العاده ای برخوردار است ـ بازگو می شود .او پدر و مادرش را از دست داده اما از چگونگی مرگ آنها اطلاع دارد .خانواده دورسلی، یعنی خاله پتونیا و شوهر خاله اش، آقای ورنون او را از یک سالگی بزرگ کرده اند، رفتار خانواده دورسلی با هری وحشیانه است .هری در یازده سالگی با جغدی آشنا می شود که او را برای تحصیل، به مدرسه "هاگوارتز "ـ که مدرسه جادوگرها است ـ دعوت می کند .هری به مدرسه جادوگرها می رود و در آن جا تجربیات خارق العاده ای کسب می کند و ماجراهای عجیب و باور نکردنی پشت سر می گذارد . هری در پایان اولین سال تحصیلی برای گذران تعطیلات تابستانی به خانه دورسلی ها باز می گردد .اما رفتار بی رحمانه و تنفرانگیز آنها باعث می شود به کمک دوستش ژان ویسلی از آن جا فرار کند و بقیه تابستان را در خانه ویسلی ها بگذراند .هری، پس از پشت سر گذاشتن اتفاقاتی، با شروع سال تحصیلی مجددا به مدرسه "هاگوارتز "باز می گردد .او پس از بازگشت، اتفاقات شگفت انگیزی را پشت سر می گذارد که داستان براساس آن شکل گرفته است .
بریدۀ کتابهای مرتبط به هری پاتر و تالار اسرار
لیستهای مرتبط به هری پاتر و تالار اسرار
پستهای مرتبط به هری پاتر و تالار اسرار
یادداشتها
1401/2/12
این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
هریپاتر و حفره اسرارآمیز را از همه سری کتابهای هریپاتر بیشتر دوست داشتم و دارم. حالت معمایی فضای آن و درگیریهای هری برای یافتن هیولای حفره بهعنوان یک پسر ۱۲ ساله واقعا بینظیر بود. بخشهایی از کتاب بود که نفسم میگرفت و واقعا نمیشد کتاب را زمین گذاشت. اگر از من میشنوید کل هفت جلد هریپاتر را خوانده و حفره اسرار را دوبار بخوانید:)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/12/29
این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.
مگه ممکنه فانتزی خوان باشی و از هری پاتر خوشت نیاد؟ جلد دوم هری پاتر، از جایی شروع میشه که خاله پتونیا و شوهرش اجازه برگشتن هری به هاگوارتز رو بهش نمیدن... ولی مگه ممکنه هری باوجود دوست خوبی مثل رون توی اون خونه حبس بمونه؟؟ داستان اصلی وقتی شروع میشه که تالار اسرار دوباره بعد از 50 سال باز میشه وهیولای خوفناک تالار به دستور نواده اسلیترین افرادی که پدر و مادر جادوگر ندارن رو مورد حمله قرار میده... و کی باید دنبال حل این مشکل بزرگ باشه؟؟ معلومه! هری، رون و هرماینی... که البته از یک جایی به بعد هرماینی هم مورد حمله قرار میگیره و دیگه کنار هری و رون نیست.(البته که حتی در حالتی که خشک شده بود هم بزرگترین کمک رو به دوستاش میکنه.) تو این جلد یک استاد مقابله در برابر جادوی سیاه هم داریم...که خیلییییی رو مخه.خیلی زیااااد.(یعنی چی که دامبلدور اسنیپ رو به عنوان استاد این درس انتخاب نمیکنه؟؟؟؟) و در پایان باید اعتراف کنم که این کتاب رو نخوندم و نسخه صوتیش رو از نشر آوا نامه با صدای آقای آرمان سلطان زاده گوش دادم. و باید بگم عالییی بود. پ ن: میدونم عادی نیست...ولی به شدت از تام ریدل خوشم میااااد💖🙂 تاریخ: آخرین روز 403 چند ساعت مانده به تحویل سال
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.