معرفی کتاب خودشناسی به روش یونگ: تکنیک "رمزواژه" اثر مایکل دانیلز مترجم اسماعیل فصیح کتابعمومیروانشناسیروانکاوی خودشناسی به روش یونگ: تکنیک "رمزواژه" مایکل دانیلز و 1 نفر دیگر 2.8 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 8 خواهم خواند 24 ناشر نشر نو شابک 9786008547969 تعداد صفحات 232 تاریخ انتشار 1399/11/19 نسخههای دیگر نشر فاخته نشر جویا نشر آسونه توضیحات کتاب خودشناسی به روش یونگ: تکنیک "رمزواژه"، نویسنده مایکل دانیلز. لیستهای مرتبط به خودشناسی به روش یونگ: تکنیک "رمزواژه" هانیه 1402/5/16 کتاب هایی در باب خودشناسی 🌱 21 کتاب نزدیک یکسالی هست که تازه ضرورت خودشناسی متوجه شدم و فهمیدم که خیلی از گره ها و مشکلات زندگی من از عدم شناخت خودم و احساسات و افکارم هستش. اینجا یکسری کتابهایی که در موضوع خودشناسی هستند لیست کردم. امیدوارم به دردتون بخورن. شمام اگر کتاب ها و یا چیز های دیگه میشناسید که میتونه توی این حوزه کمک کنننده باشه حتما بگید. اگر تجربه دارید توی راه کشف خودتون خوشحال میشم که باهامون به اشتراک بزارید♡ 10 67 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فاطمه زارع 1404/3/26 کتابی سنگین اولین جمله در مورد این کتاب اگه بخوام بگم همینه تکنیکی که گفته شده به راحتی قابل یاد گرفتنه اما نیاز به تمرین و انجام دادن و تحلیل کردن داره که به مرور یاد میگیری اینکه با خودت مهربون باشی و سخت گیر نباشی در کنارش خود سرزنشیات رو مهار کنی اگه داری همراه با کتاب پیش بری و نخوای کامل کتاب رو بخونی و بعد تکنیک رو انجام بدی چون ذهنت به محتوا آشنایی نداره بنظرم دفعه اولی که انجام میدی درصد قابل قبولی از تست درست هست و متوجه خیلی چیزاهای درونی ذهنت میشی 0 0