معرفی کتاب سوفی و کدو حلوایی در مدرسه اثر پت میلر مترجم آزاده کامیار سوفی و کدو حلوایی در مدرسه پت میلر و 2 نفر دیگر 3.7 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 ناشر پرتقال شابک 9786004623902 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/4/21 توضیحات کتاب سوفی و کدو حلوایی در مدرسه، نویسنده پت میلر. ادبیات داستانی ادبیات کودک و نوجوان آموزشی دهه 2010 میلادی ادبیات آمریکا کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به سوفی و کدو حلوایی در مدرسه مریم علویان 1403/8/16 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 3 نرگس منفرد 1401/10/2 سفر به خیال شیرین کودکانه 11 کتاب بعضی کتابهای کودک برای ما آدم بزرگا هم حال خیلی خوبی دارن؛ یا حرفایی دارن که با زبون آدم بزرگی هیچوقت درکش نکردیم و شاید وقتش باشه یک سری بزنیم به دنیای کودکیمون. 0 31 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/8/23 در یک کلام: دوستدار دوستهای کسی بودن خوب است و دوستی میسازد! تصویرگری درخشانی نداشت. 0 0 نرگس منفرد 1401/10/2 از وقتی داستان سوفی و کدوحلوایی رو خوندم، دلم نمیاد کدوحلواییها رو بخورم 😅. قصه دلنشین سوفی با کدوحلواییهاش شیرین و دوستداشتنیه و تصمیمی که درنهایت برای ادامه دوستی با کدوها گرفته میشه بهنظرم خیلی جالبه. البته این جلد دوم کتابه و عنوان جلد اول، سوفی و کدوحلواییه؛ اما من داستان این جلد رو بیشتر دوست دارم. 0 3