سوفی و کدو حلوایی در مدرسه سوفی و کدو حلوایی در مدرسه پت میلر و 2 نفر دیگر 3.9 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004623902 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1399/4/21 توضیحات کتاب سوفی و کدو حلوایی در مدرسه، نویسنده پت میلر. ادبیات کودک و نوجوان آموزشی کتاب مصور ادبیات داستانی کتاب کودک دهه 2010 میلادی ادبیات آمریکا لیستهای مرتبط به سوفی و کدو حلوایی در مدرسه مریم علویان خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۶)✅️ 52 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 0 نرگس منفرد سفر به خیال شیرین کودکانه 11 کتاب بعضی کتابهای کودک برای ما آدم بزرگا هم حال خیلی خوبی دارن؛ یا حرفایی دارن که با زبون آدم بزرگی هیچوقت درکش نکردیم و شاید وقتش باشه یک سری بزنیم به دنیای کودکیمون. 0 31 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم علویان 1403/8/23 در یک کلام: دوستدار دوستهای کسی بودن خوب است و دوستی میسازد! تصویرگری درخشانی نداشت. 0 0 نرگس منفرد 1401/10/2 از وقتی داستان سوفی و کدوحلوایی رو خوندم، دلم نمیاد کدوحلواییها رو بخورم 😅. قصه دلنشین سوفی با کدوحلواییهاش شیرین و دوستداشتنیه و تصمیمی که درنهایت برای ادامه دوستی با کدوها گرفته میشه بهنظرم خیلی جالبه. البته این جلد دوم کتابه و عنوان جلد اول، سوفی و کدوحلواییه؛ اما من داستان این جلد رو بیشتر دوست دارم. 0 3