معرفی کتاب سه نفر در برف اثر اریش کستنر مترجم سروش حبیبی

اریش کستنر و 1 نفر دیگر
4.1

1396/5/23

نسخه‌های دیگر

اریش کستنر (????-????) از داستان نویستان برجسته آلمانی است که به واسطه طنزی پر مفهوم و قلمی نزدیک به زبان مردم، در کشور خود محبوبیتی خاص دارد. وی در مثام ادیبی اخلاق گرا بیش از همه کودکان و نوجوانان را مخاطب آثار خود قرار می دهد.
رمان دلنشین او «سه نفر در برف» به موضوعی می پردازد که در ادبیات جهان همیهش تازه است. و آن این که جامعه اگر آلوده رنگ و ریا باشد، آدم ها ارزش یکدیگر را بر اساس ظاهر می سنجند.
در این رمان، این بار مردی ثروتمند اما ظریف و نکته سنج، از محیط اشرافی خود در برلین، پایتخت پر زرق و برق آلمان، به سفری پر حادثه می رود و در پی زنجیره ای از سو تفاهم که طی آن آدم ها همدیگر را اشتباه می گیرند، فرصت می یابد امتحان کند آیا از اطرافیانش هستند کسانی که به راستی «تن آدمی را به جا آدمی شریف» بدانند و عزت و احترام خود را تنها نصیب «آستین نو» نکنند.
این رمان پرحادثه و شاداب تا کنون مبنای چنین فیلم سینمایی، قصه رادیویی و نمایشنامه قرار گرفته است.

لیست‌های مرتبط به سه نفر در برف

ثنا

ثنا

1403/9/22

کتاب گرم و نرم تو چیه؟ ‌
توی آلوده‌‌ترین روزهای تهران با یه نیمچه سرماخوردگی و یکم منقبض (!؟) بودن از کتاب قبلی، فهمیدم نیاز به یه کتاب گرم و نرم دارم! یه کتاب مثل فیلم‌های کریسمسی؛ «تنها در خانه». دلم می‌خواست تو طول مدت خوندن کتاب هیچ استرسی نداشته باشم، مطمئن باشم قراره همه زنده بمونن، همه به هم برسن و آخرش با یه جشن داستان تموم بشه. تجربه نوشیدن یه هات چاکلت گرم و غلیظ از تو یه ماگ قرمز و گنده.
یکم پیدا کردن کتابی که هم تمام ویژگی‌هایی که گفتم رو داشته باشه و‌ هم کتاب «خوبی» باشه سخته. اما خوشبختانه یکم لابه‌لای کتاب‌هام رو گشتم و اسمش چشمم رو گرفت؛ #سه_نفر_در_برف و اینجوری شد که من گرم و نرم‌‌ترین کتابِ کتابخونه‌ام رو تو اولین روز برفی تهران شروع کردم.
حالا از کتاب بگم، داستان خیلی بامزه بود، توصیفات انقدر دقیق بودن که تمام کتاب مثل یک فیلم روایت می‌شد. داستان در مورد کارخونه‌دار ثروتمندیه که تصمیم می‌گیره یه مسابقه برگزار کنه و برنده قراره یه سفر تفریحی بره! اما کارخونه‌دار عجیب‌ ما اخلاق‌های جالبی هم داره. مثلا ممکنه یهو هوس کنه خودش توی مسابقه خودش شرکت کنه و…
کتاب رو پیشنهاد می‌کنم؟ معلومه! اگه بی‌حوصله هستید، تحمل جدایی و مرگ و خون رو ندارید و دلتون یه مرخصی دویست صفحه‌ای از زندگی می‌خواد، برید سراغش.